1 Haziran 2009 Pazartesi

Biz İzmir'deyken


Al Lee ile, çok sevdiğimiz arkadaşımız Tahsin'in düğününün cumartesi gecesi 20:00'da olduğunu duyduğumuzda kafamızdan aşağı kaynar sular döküldü. Ama boynumuzun borcu, gidecektik tabii ki. Karşıyaka-Alsancak hattında geçen bir haftasonunda neler kaçıracağımızın bilincinde, atladık gittik "güzel İzmir"e.

İşin futbol tarafı malumunuz, Beşiktaş'ımız, düğün boyunca dakika ve skor takibiyle yetindiğimiz 9 adet maçın sonucunda şampiyonluğa, o çok beklediğimiz ve istediğimiz, kavuştu. Galatasaray ve Fenerbahçe ise, son haftayı güzel skor ve iyi futbolla kapatarak sezon arasına moralli gitmekle yetindiler. Konyaspor, bilmemkaçlı averajla küme düştü. Şu işe play-off (play-out) sitemi gelse daha mı iyi olur ki? bence öyle olur.

Hasan Şaş da gitti. Galatasaray'da artık UEFA görmüş tek isim Bülent Korkmaz! Merakla transfer haberleri sayfasında F5'e basıp duruyoruz onun da akıbetini görmek için.

NBA ve BBL'de finalistler belli oldu, LA ve Orlando, Efes ve Fener finalde kapışacaklar.

Roland Garros'da çok sevdiğiğm Nadal ve Ivanoviç erken veda ettiler. Nadal, 5. kez katıldığı dev turnuvada ilk kez maç kaybetti! Artık Federer'in kazanmasını istiyorum, dev adam geri dönsün şampiyonluklara. Edit: Tomy Haas, Federer karşısında ilk iki seti kazandı, şişme ihtimali yüksek..

Ancelotti, Milan'dan ayrılıp Chelsea'nin başına geçti. Milan'da da koltuğa eski dev topçulardan Leonardo getirildi. Ancelotti'den ve Ancelotti'li Chelsea'den cacık olmaz, olursa lafımı yerim, tükürdüğümü yalarım, hiç problem değil! Milan'ın geleceğini ise, bu yaz çok hızlı geçeceğini düşündüğüm transfer piyasasından gelecek haberlere göre değişecek, konuşmak için erken.
***
Yazıma burda son verirkene, Madem Taso ile başladık yazıya, onun takımı olan ve Süper Lig'e çıkma şansını son anda yitiren Karşıyaka için bir tezahüratla bitirelim yazımızı:
***
İçtik kafamız güzel
Daldık yine hayallere
2012'de, Şampiyonlar Ligi'nde
Koyacağız Real Madrid'e
(Al bunu alamaz mısın melodisiyle)
uçan da kuşlara Barselona, biz karşıyakalıyız

6 yorum:

Adsız dedi ki...

anca rüyalarında görürler zaten avrupa kupalarını

ramram dedi ki...

belli olmaz. bunları yazdığın bilgisayarda birilerinin rüyasıydı.

Reds dedi ki...

Esasen doğru tezahürat..

Kafayı Çektik yine
Daladık güzel hayallere
2012'de Şampiyonlar Ligi'nde
Koyacağız Real Madrid'e
Şampiyona Finali'nde...

Küçük düşünemeyiz
Biz Küçük olamayız
Hayal kurarken bile
Elalemden farklıyız
Biz Karşıyakalıyız
Karşıyaka Çarşı'sıyız!

Bütün hayallerimiz,
Bir gün gerçek olacak..
Karşıyaka bayrağı,
Yalı'da sallanacak
Yer yerinden oynayacak
O gün bayram olacak...

Barizzio dedi ki...

@ slaughter
süpersin bilader, çok sağol.
Aslında karşıyaka sevgimiz, postta adı geçen arkadaşımız sayesinde oldu. Karşıyaka "çarşı"sını gezerken hep, kendimi beşiktaşta gibi hissettim, daha bir karşıyakalı oldum her seferinde. Yıktılar beni kasımpaşa karşısında.

Uçan da kuşlara Barselona, biz karşıyakalıyız..

Reds dedi ki...

:)bir kere gelen zaten, az çok sempati duyuyor bizim buralara.. Güzeldir çarşımız ;)

Adsız dedi ki...

çok güzel olmuş yazı cok begendim.
yalnız türkçe niye bu kadar bozuk?
bilerek mi?