1 Ekim 2010 Cuma

O an


O ana kadar takımının tek ismiydi Quaresma. Beşiktaş, sezonun en zor ilk yarısını oynuyordu. Sakatlanıp çıktıktan sonra umudum çok azaldı maça dair. İlk yarıda benim tahminim tuttu, ikinci yarıda Ram'ınki..

Q7'nin yerine giren Holosko, muhteşem sprinter özelliğiyle bi dolu pozisyon buldu, çoğunu bencilce harcadı. Tabi burda Holosko'nun, bu sezon eline sayılı fırsat geçeceğini bilmesi ve bu nedenle hazır pozisyon buluyorken ismini skorborda yazdırıp 11e yaklaşmaya çalışma paniğinin etkisi büyük.

Quaresma'nın sakatlığının önemli kısmının milli maç arasına denk gelecek olması şanstır.

Bir de sözüm hala bu adamın kötü oyuncu olduğunu söyleyenlere. Rica ediyorum soda için, bu kadar hazımsızlık pis reflü yapar!

2 yorum:

köşeli dedi ki...

hızlı top oynuyor bjk.. guti'ye laf edenlere de şaşmak lazım.. bu heriften fb'de ve cimbom'da birer tane olsa lig çok farklı olurdu.. öyle bir adam.. yalnız aklıma geçen sene ki gs ve fb'nin ilk 10 haftası da gelmiyor değil ?!

Barizzio dedi ki...

Köşeli,

Benim de aklıma geliyor. Olur böyle şeyler. Her takım iner, çıkar. Tabii ki biz beşiktaş taraftarları olarak bunu beklemiyoruz. Beklersek kesin olur, beklemezsek belki olur :)