23 Şubat 2010 Salı

fenerbahçe:2 bursaspor:3


aslında yazmayacaktım, ama köşelinin yorumu ve yorumun onaylanmasından sonra yazmam gerektiğini anladım.

aslında herşey çok güzel başlamıştı. adsız arkadaşımla çarşıda bursaspor formalı gençleri kovalamıştık, maç öncesi bayan yöneticimiz yasemin hanımla abla kardeş gibi gözlerimizle başarılar diledik, sonra maça da güzel başladık, 2 gol attık, golü yedikten sonra divan tribününde burakla tehlikeyi erken gördük, belki de sahaya yakın yerde oturuyoruz diyedir(kalitesiz bir değerlendirme oldu ama öyle).

laubalilik, avantajı değerlendireme, transferdeki hatalar falan filan bunları konuşmak rıdvanın işi... ben sadece tekrarlamış olurum. köşelinin de söylediği güizanın gözyaşlarından bahsetmek istiyorum. dürüst olayım, güizanın kaçırdığı pozisyonlarda ben de küfrettim. işhayatı stresinden çenem kilitlenmişti geçen hafta, düzelme görüldüğü gün güiza nüksetmesine sebep oldu. ancak pozisyona edilen küfürle, değişik esnasındaki yuh farklıdır. her ne kadar berbat oynasa da desteklediğin takımın oyuncusunu yuhlamak bize yakışmaz, güiza çıkarken ayakta alkışımızla destek olmaya çalıştık, boşuna vermediler bize divan tribününden yerimizi(kalitesiz bir değerlendirme daha ama öyle).
daha önceki postlarımda da söylediğim gibi alex dışında hiç bir futbolcuya kişisel tezahurat yapmayacagımı söylemiştim. semih diye de bağırmadık iyi ki de bağırmamışız pozisyona bile giremedi kardeşim. maçı güiza yüzünden kaybetmedik defans yüzünden kaybettik, keşke yuhlamadan önce düşünselerdi, ucuz bileti bulunca maça gelen heyecanlılar( aman allahım noluyor cidden kalitesiz oldu)...
lille maçından sonra kalitesiz zafer postuyla görüşmek üzere..

4 yorum:

Adsız dedi ki...

guiza'yı yedek külübesinde ağlarken gördüğüm an, fenerbahçeliler adına galatasaraylılığımdan utandığım andır. bu işin asıl suçlusu daum pezosudur. o stadta o kadar gerilim oluşmuşken guiza ile ilgili, oyuncuyu oyundan almak resmen oyuncuyu bitirmektir..taraftarın önüne attı göz göre göre. çapsız daum her anlamda sınıfı geçemiyor..bunu gören de eden de yok..

w.t

trapano dedi ki...

@w.t
yalnız daum ilk tepkiler geldiğinde çıkarmadı güizayı. klasik 70.dk değişikliği yaptı. sırf buyüzden koch ile tartıştı. hiç çıkarmasaydı bu sefer semih konuşulacaktı. işte benim de anlamadığım konu burda başlıyor. yav bobo nobre nihat holosko aynı takımdayken sorun olmuyor bizde 2tane adam var tüm sezon neler çekiyoruz.

köşeli dedi ki...

w.t haklı. guiza'nın kulübedeki halini gören formalı formasız herkes üzülmüştür. fenerbahçe'nin puan kayıplarının faturasının guiza'ya çıkması çok komik. topuz, bilica veya christian ne oynuyorda bütün suçlu guiza oluyor? rıdvan'dan apardığım yorumla devam edeyim tribün istiyor diye oyuncu değiştiremezsin, bugün bunu yapıyorsan yarın tribünler isteyince de gideceksin. guiza'nın yaşadıkları olmasa rakip hakkında bu kadar cümle kurmazdım ama üzücü be abi..

Adsız dedi ki...

trap kardeşim sorun forvete transfer edilen yabancıların semih'ten çok daha iyi olduklarını taraftara ve kamuoyuna bir türlü ispat edememeleri..semih'te fena oyuncu değil zaten, sonradan girip golünü atıyor, oyununu oynuyor, milli takım da iş yapıyor filan.. bunu gören taraftar da semih semih diye inliyor normal olarak. ya semihi direk ezecek bir forvet transfer edecek fener ya da semih'i gönderecek takımdan..kezman, guiza gibi transferler oldukça bu konu tartışılmaya devam eder..kezman nın da guizanın da iyi oyuncular olduğunu düşünüyorum, bunu da belirteyim ayrıca..

w.t