5 Şubat 2009 Perşembe

Milan akıllı oynadı


Transfer zor iştir, riskli iştir. Çok defa eski kulübünde devleşen bir oyuncunun süper bir transfer gerçekleştirdikten sonra kariyeri düşüşe geçmiştir. Bu da hem oyuncuya, hem de takımına büyük zarar vermiştir.

Milan bu ara transferde bence çok akıllıca bir iş yaptı. David Beckam doğru transfer olmayabilirdi. Son senelerde bir çok kez orta sahada görev yaptı, ama aslında bir sağ kanat oyuncusu kendisi. Bu yüzden maya tutmama ihtimali vardı. Bu yüzden doğrudan sokağa atmak yerine Beckham'ı kiraladılar. Bu süreçte Becham performans gösteremeseydi, kimsenin canı yanmayacak, Posh da hayatına LA'de mutlu mesut devam edecekti.

Erken konuşmaya gerek yok, ama galiba taş yerine oturdu. İlk maçları süper bir performansla geride bıraktı Becks. Ve hepimizin beklediği açıklama geldi kendisinden. "LA Galaxy'den ayrılmak istiyorum."

Galaxy yönetimi, "anlaşmamızın şartları belli, o sadece kiralık gitti" diyor, ama Milan'da oynamak isteyen oyuncuyu hiçbir galaksi'de tutamazsınız..
barça bardağımı çamaşır suyuyla yıkayıp duran temizlikçiyi bi elime geçirirsem var ya..

11 yorum:

Adsız dedi ki...

los galacticos hariç heralde kardeşim :)

allee

Barizzio dedi ki...

Ayrılmak isterse zaten galaktiko galaksisi de tutmaz bro :)
Vivan los cules!

Adsız dedi ki...

beckham abiyi sevıyoruz..
kendısını avrupa lıglerınde gormek ıstıyoruz...ılgılere seslenmek ıstıyorum,bır futbol sever olarak...

fufinho dedi ki...

şerefsiz beckham umarım bacağın kırılır futbolculuk hayatın biter..şimdi mi aklına geldi futbol sen paranın köpeğisin olum los angelesa reale neden gittigini biliyoruz paranın uşagı kopek..senin ne futbola nede ne de futbolculuga saygın var..senin gibi değersiz bi insanı milan nie aldı anlasılmaz ama umarım istedigin olmaz los anglese geri dönersin....hem sen napıcaksın milanı sen sie git yeni bi imajcı yeni bi sac sekli ara yeni bi sekreter ara kendine yada yani bir menejer...daha avrupada futbol oynayabilecekken sen gittin los anglesa....futbola sevgisiz ve saygısız insan beckham!!dunyanın en iyi futbolcusuda olsan gözümde ve gerçek futbol severlerinin gözünde sadece bir hiçsin

delimarangoz dedi ki...

Brimsdown Rovers, Manu, Preston, Manu, Real Madrid, LA Galaxy, AC Milan...şeklinde evrilen bir kariyer. belli ki son dönemlerde kafası biraz karışmış beckham abimizin. paranın ya da victoria'nın çeldiği bir zihin ve futbol oynama isteğinin yeniden yeşermesi. bu dönemi hasarsız atlattı denebilir zira biraz daha uzatsaydı kimsenin hatırlamayacağı bir şekilde silinebilirdi futbol sahnesinden.şahsım adına tekrar onu izleyebilecek olmaktan memnunum. kimse tipine bakıp da 107kez giydirmez ona İngiliz milli formasını.hoşgeldin diyor ve kafasının bir daha bu şekilde karışmamasını diliyoruz...

Barizzio dedi ki...

@ fufinho
Bilader bence sen biraz fazlaca kızmışsın Becham'a. Tamam kendisi dünyaca ünlü bir moda ikonu olduğu için ben de çok kıllanmışımdır kendisine, ama futbolculuğunu böylesi sokmak yerin dibine..
@ mustafa
evet, kimse kimsenin karısının oynadığı reklama ya da saç stiline bakıp takım emanet etmez. Ki benim görüşüm dünyanın en iyi 3-4 orta sahasından birine sahip takımdır İngiltere milli takımı.

Adsız dedi ki...

38 yasinda poshu gonderir kendimi 28yasindaymis gibi hissediyorum aciklamasi yapar...heralde bu yil old traffordta giggs gosterilen sevgi saygi onur alkis gosterilerini izlemis olacakki kiskanmis keko...o da artik bizim gibi "bende olabilirdim" diyor eheh

trapano

fufinho dedi ki...

@barizzio
ya bırak hangi futbol istikrarsız olan futbolmu...beckham dediğin adam orta yapması dışında ''ümit ozan kazmaz'ın''biraz daha iyisi sadece...tamam harika bir sağ ayağı var harika bir top kesme yeteneği var,çok güzel frikik atar da,insanda istikrar lazım belki çogu zaman kotu futbolu kafasının futbol ddan baska herseye calısması yuzundendir........şimdi şöyle bir düşünün beckham yine beckham olsaydı fakat tipi ''hüseyin çimşir'' e benzeseydi bu kadar ünlü olabilirmiydi??

Adsız dedi ki...

@fufi
abi sen cok buyuk fmcisin
takimini sampiyon yapip da yilin hocasi secilemeyince isyan eden fmcisin

adsiz kredini cok cabuk harcadin gencsin blogun en gencisin
ne bu fevri hareketler
yapma adsiza ragmen blog yazarlari seni seviyor lutfen lutfen:)

trapano

ps: evet kafam guzel

fufinho dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
fufinho dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.