3 Şubat 2009 Salı

Lampard'ın cezası kalktı


Al Lee'nin kızdığı kadar vardı doğrusu Pazar günkü Liverpool-Chelsea maçının hakemi. Gerrard'ı atması gerekirken Lampard'ı atarak 2 kişilik bir etki yaptı maçın kaderine. Neyse ki İngiltere'de federasyon, "İnsanlık hali, hakemler de hata yapar, cezayı iptal eder mağdurun yükünü hafifletiriz" zihniyetiyle hareket ediyor, hem ortalık psikolojik olarak rahatlıyor, hem de gerçekten adaletli oluyor görece.

Hasılı, Lampard ceza almayacak, önümüzdeki maç takımıyla beraber sahada.

6 yorum:

Adsız dedi ki...

ben bu uygulamaya karsiyim ya nedense; hatali penaltilar,hatali korner karari sonucu gelen goller hatali sari kart sonucu cezalilar cizgiyi gecen ama verilmeyen goller yani cok hata var ya

trapano

not:
İPEK SATEN
% 100 Hint ipeğidir. gelinlik ve abiye dikiminde yoğun olarak kullanılmaktadır. Firmamız tarafından Hindistan'dan ithal edilen ipek saten kumaş zengin renk seçeneğine sahiptir.

Adsız dedi ki...

avazım çıktığı kadar bağırmak istiyorum "lampaaaaaarrrddd" diye :)

sevgili bariz :)

w.t

Adsız dedi ki...

Polyester, polimerlerin bir kategorisi veya daha özel olarak ana bağları içinde ester fonksiyonel grupları içeren yoğuşma polimerleridir.
onu satenle karıstırmak; trapano ile zeki sezeri karıstırmaktır..

Adsız dedi ki...

saten ile polyester arasinda bir bag yoktur.urununuz ya polyesterdir yada satendir...urununuzun yuzde yuz polyester oldguna israr ediyorsaniz sizi uyarmak zorundayim: polyester urunler kanser yapicidir ve korkarim sizin urununuz kullanim yeri itibariyle ... aman aman auah

trapano

not: bu yorumu yazarken hem malzeme muhendisi adayi hem de bir dost olarak yaziyorum

Adsız dedi ki...

enişteden bulasın

burkitt

Adsız dedi ki...

blog yonetiminin "burkit" kod adli caylak yorumcunun beddua icerikli yorumlarini silmesini arz ederim.
trapano