23 Şubat 2009 Pazartesi

Hayırlı olsun


#3 kaptan der ona cimbomlular. Kimisi de Cesur Yürek. Benim gözümde futbolu 30 yaşında öğrenmiş, ama öğrendikten sonra da ülkemin gelmiş geçmiş en iyi stoperi olmuş deli topçudur. Göreceğiz neler getirecek Galatasaray'a Bülent yönetimi. Ne zamandır yazılıyodu bir koltuğa zaten, "bi ekibim var, genç oyuncuları seyrediyoruz, gümbür gümbür geliyoruz" şeklinde açıklamaları vakiydi son zamanlarda, meğer bu koltukmuş emeli.

Trapano tutturdu Skibbe tahminini, helal, ben yanılmışım bayağı. Varsa Korkmazla ilgili kehaneti, tahmini, komplo teorisi olan, yazıversin beni yormasın lütfen.

Galatasaraylı arkadaşlarıma hayırlı olsun.
not: bilin bakalım resimdeki arkadaş kim?
trapano, var mısın yok musun?

7 yorum:

Adsız dedi ki...

Galatasaray,zor zamanlarında onu kurtarmak için elinden geleni yapmaya çalışan hatta gerekirse kendi kariyerini riske atabilecek cocukları sayesinde ayakta durmayı başarmış bir takım...Büyük kaptan,büyük bir Galatasaray'lıdır...Büyük Kaptan'ı bu Büyük Yürek'i için tebrik ediyorum...Kendi adıma teşekkür ediyorum...Cesur Yürek başarılı olur mu,olmaz mı onu bilemem...Ama arkasında duran yönetim,taraftar ve futbolcular olan her teknik adam başarılı olur diye düşünüyorum...Yürü beeee Kaptan...Ne olursa olsun,Kalbimiz Seninle..
François....

mondo trasho dedi ki...

kewell'la fotoğraftaki gibi ters düşmezler inşallah:)

trapano dedi ki...

-bülent korkmaz da olmaz hem de hiç
-ilerde türkiyeye gelen yabancılara denk seviyede tek türk antrenör adayım var tugay kerimoglu
-tugay dışında geri kalan tüm adaylar "fatihin aslanları" ekibinden olacaktır ki onlardan cacık olmaz
-bülent günü kurtarmak için getirildi:harcandı demek istemiyorum futbolculugundaki hatırası lekenecek
ha yok seneye bülentle devam edilirse demek adnan polat para biriktirmek istiyor,kalitesiz yabancılar gelecek

meaglin dedi ki...

birazcık nelson valdez e benziyor ama olamaz heralde

Adsız dedi ki...

Aklıma hemen Ertuğrul geldi. Böyle adamlar göreve çağrıldıklarında neleri varsa bırakıp geliyolar da, sonrası insanı üzüyor. İnşallah öncesi gibi güzel olur.

Adsız dedi ki...

ben de tugay taraftarıyım trapano ya direk katılıorumm...bunu geçen bi dost meclisinde de beyan etmiştim ama bi pişsin gelsinn..zamanı gelir...
bülent hoca ise otoriteyi sağlarsa ve kondisyon tutturursa şu takımda güzel kıpırdanmalar kısa vadede görülebilir...uzun vade için şu an bişi diemiorum çünkü çok fazla dinamik var.. ama en baskını da içindeki büyük GS sevgisi ve disiplini...hayırlısı...

burkay

fufinho dedi ki...

resimdeki kewell tabiki...bulent korkmaz tam bir gs lidir hırcın,agresif,illet,çirkef yani tam bir florya cocugudur...bulent: sabri,umit,ayhan,hasan gibi saygsız,degersiz ve taraftarı gibide kalitesizdir...yakısan oldu.