28 Ağustos 2008 Perşembe

ofsayt (!)

skibbe, "takıma bükreş'i geçecek kadar karakter kazandıramadım bir ayda" diyecek değil, hakem diyor, ofsayt diyor..kanatlarda arda ve kewell'ın olması takımda psikolojik etki yapıyor herhalde, ilk yarıda topu alan kenara verdi..skibbe bekleri hücuma çıkarmak için ikinci yarıyı beklediğinden ne kewell ne arda arkadakilerden destek alamadı..oyunu kurması, topları doğru yerlere dağıtması için sahada olan ayhan ne oynadığını anladı mı acaba? lincoln, nonda'ya destek için vardı ama sürekli ortaya gelip oyun kurma çabasına girince takımın hücum ahengi kalmadı..bükreş kalecisinin en az 8 tanesine yanlış çıktığı 10 tane duran toptan 1 pozisyon çıkmaz mı?

skibbe devre arası ne konuştu bilmiyorum..linderoth'la, balta'ya hucüma destek verin, ileri çıkın demiştir herhalde..ben olsam ben de derdim..dün buraya "tempo yaparken, hücum yaparken savunma konsantrasyonunu kaybetmemek lazım" diye yazdık, tobi hücuma çıkarken arkasında 40 metre kulvar bıraktı..gol de oldu, ofsayt da oldu..dakika 60, sonuç 1-0'ken galatasarayda ne sistem kaldı, ne plan..saha içinde olanların özeti bu..

geçen sene oftaş maçı biter bitmez galatasaray'ın bu tarihlerde bu kalibrede bi maç oynayacağını bilmeyen varsa el kaldırsın! bükreş ligde 5.hafta maçını oynarken galatasaray almanya 3.lig takımlarıyla "2de haftayım 4te biter" maç yapıyordu daha 15 gün önce..doğru transferler ve iyi kadro şampiyonlar ligi vizyonu olmadan kalan hedeflere konsantre olabilir mi? salı-çarşamba'ya hasret kalan taraftar perşembe'yle tatmin olur mu? sorulacak çok soru var...
lk

3 yorum:

Adsız dedi ki...

Gerçekten de Skibbe, çok temel taktik hatalar yapıyor, Bundesliga'da nasıl futbol oynanıyorsa, Galatasaray'a geldiği günden beri henüz iyi futbol oynatmadı.
Alınan tek iyi skor da Denizli maçı, o da ahenkli bir futbolla alınmış değil.

Valorem

KinG dedi ki...

takım hala alışma ve çalışma evresinde, olamadık henüz...hocanın değişikliklerini anlıyorum ama takımın anladığını düşünmüyorum...gol yedikten sonra bir takım(!) nasıl futboldan kopar anlayamıyorum...biz öğlen sıcağında hazırlık maçları yaparken kimilerinin şu aralar çok beğendiği gaziantepspor italya'da udinese gibi takımlarla hazırlık maçları yapıyor ve hafif şişmanlamış teknik direktörleri Nurullah Sağlam fenerbahçe maçından sonra italyan ekiplerle yaptıkları maçlardan takım savunması hakkında çok şey öğrendiklerini vurguluyordu...salı-çarşamba çok iç sıkıcı o konuya değinmek istemiorum...bu kalitedeki oyuncuları UEFA Kupası maçlarında hangi mentaliteyle sahaya sürersin bana biri bunun cevabını versin...

lazinyo dedi ki...

what a pitty for a kitty to live in a big city...