28 Ağustos 2008 Perşembe

Haydi Maça!!


Fenerle sevindik, Cimbomla üzüldük..

Sıra Beşiktaş'ta. Bu akşam çok ciddi bir sınav verecek Beşiktaş. Sınav tur geçme sınavı değil. Sınav, güçsüz bir rakip karşısında zorlanmadan, oyunun tek hakimi olarak güle oynaya 90 dakikayı bitirme sınavı. Aksi taktirde ilerleyen turlara gitme zahmetini göstermesek de olur zaten.

Malum, Beşiktaş uzunca bir zamandır bahsettiğim şekilde maçlar kazanmıyor.

Geride bırakılan 2 sezonda alınan galibiyetlerin hemen hemen tamamı 90. dakikaya salavat getirerek varılan maçlar.

Bir soru işareti de ilk 11 kafamda. Geçen maçın 11ini bozup, holosko'yu forvet oynatmasını, orta sahada İnceman, Cisse, Serdar Özkan ve Delgado bekliyorum, ama bu durumda da kanatsız bir kartal tablosu çıkıyor ortaya..Bakalım Sağlam Hocanın aklından neler geçiyor, 20:30 gibi ısınma hareketleri sırasında göreceğiz.
getqg

3 yorum:

Adsız dedi ki...

aydın karabulut kardeşimizin ilk 11 de sahaya çıkmasının, böyle bir maçta hem tecrübe kazanması, hem futbolunu geliştirmesi için iyi olacağı kanaatindeyim
gökhan zan sız bir savunma hayalimiz de sürmekte :)

Adsız dedi ki...

Bugün Zan oynamaz bence, zapo-sivok oynar.
Aydın da oynamaz bence, tecrübeyi daha risksiz maçlarda kazandırırlar gibime geliyor.

Valorem

Adsız dedi ki...

hani sokakta yeterli adam bulunmadıgında oynadıgımız bir oyun vardı "golatan kaleye",ertugrulunda futbol anlayışı bu gol atan 11e:) çünkü ertugrul kim gol atarsa onun formda oldugunu düşünüyor hangi 11le hangi sistemle gol attıysa diger maç onu uyguluyor.hiç kendi istedigi sistem üzerinde ısrar etmiyor sonuçta bjknın sistemi her maç degişiyor...kim oyuna sonradan girip takımı ateşlerse "aa bak sinan abi bu sisteme daha yatkın oyuncular" :) ilk 11de nobre ve serdar özkan kesin var antlya maçına göre:)
trapano