19 Kasım 2009 Perşembe

utancı yaratanlar..


Benim için 5 TL çalan da hırsızdır 500 bin TL çalan da. Bu işin büyüğü küçüğü olmaz. Galatasaray tarihine Cemal Nalga olayını kara leke olarak süren bütün sorumlular görevden alınmalıdır. Dün öğrendiğim kadarıyla sadece teknik kadro (ki Okan Çevik de Koray Mincinözlü de Galatasaray Lisesi mezunudur bildiğim kadarıyla) görevden alınmış. Ama yönetim kurulundan üstüne alınan olmamış henüz. Daha da ileri gitmek gerekirse her ne kadar hiçbirşeyden haberi olmadığına inansam da, iyi niyetinden ve Galatasaraylılığından hiçbir şüphem olmasa da bu dönemin başkanı olduğu için Adnan Polat da bir sonraki seçim döneminde adaylığını koymamalı ve başta Galatasaraylılar olmak üzere tüm spor camiasından özür dilemelidir.
Yine forvette Kazim, benchte kaldı yine bir yarım

18 yorum:

Adsız dedi ki...

allee, çok gereksiz sert bi paragraf olmuş...abartmışsın. başkanın, yönetim kurulunun ne suçu var ki şimdi? teknik heyet'in saçma sapan hareketi, ki galatasaray yönetimi de onları görevden alarak gerekeni yaptı. galatasaray camiasının dürüstlük efendilik şovu yapmasına gerek yok..hoşuma gitmedi, kafama yatmadı :)

w.t

Al lee dedi ki...

abicim dün haberi duyduğumdan beri sinirlerim tepemde. hani diyoduk ya başarılar gelir geçer asaletin bize yeter diye aynen öyle bir durum işte. bu durumdan basketbol şubesinin haberinin olmaması mümkün değil bence. basketbol şubesinin haberi varsa onları oraya getiren başkan da o kadar suçlu olur benim gözümde. bir nevi hızlı tren kazasından sonra hem Binali Yıldırım'ın hem de Recep Tayyip Erdoğan'ın suçlu olduğunu düşünmek gibi bişey. Bence öyle ağır bir tepki verilmeli ki duruma bu durumun camia üzerinde kara leke olarak kalması engellenmeli.
saygılarımla

Adsız dedi ki...

Al Lee yazmıyim dedim de ben de w.t.'a katılıyorum... Zaten üstümüze gelinecek, takımı küme düşürmeye çalışacaklar.. G.S.lılar olarak biz de buna alkış tutarsak "aferin" dersek bunlar bizim centilmen ve tarafsız olduğumuzu değil, güçsüz olduğumuzu düşünürler... Bu konuda Burkay'ın takındığı tavrı takınıyorum ben de... Hata var tamam kabul. Ama tarafsız olamam ben kimse kusura bakmasın... Ne şikeler ne şaibeler gördük.. Bu onun yanında çok masum bence.. Başarımızı artıracak bir durum var mı ortada? Bence yok.. O zaman "Başarılar gelir geçer, asaletin bize yeter" düsturuna aykırı birşey de yok.. Çünkü gelip geçici bir başarı için yapılan bir çirkeflik değil bu!! Birkaç "mal" herif (hem de çok mal, senki oynatmaya çalıştıkları adam Jordan anasını satıyim)bi bok yemiş diye camiayı zan altında bırakamazsın.. Taraftarı olduğumuz takımımızın arkasındayız sonuna kadar.. Hatasıyla sevabıyla..

Al lee dedi ki...

bence olay düşündüğünüzden çok daha vahim. burada bir mallık değil malca yapılmış bir hırsızlık söz konusu. kulübün en ağır cezayı alması ve camianın en ağır tepkiyi vermesi bu durumu temizlemek için tek şansımızdır. Bir nevi vurup namusumuzu temizlemeliyiz diyorum ve ısrar ediyorum :) Bi de ayrıca durumu bikaç kişiye indirgememek lazım, ne olursa olsun organizedir bu işler zannımca..

Arkhe dedi ki...

Yazıya katılıyorum ama sadece Fenerbahçeli olduğum için değil.

Birkaç malın hatası diye geçiştirilecek bir olay değil bu. Oyak'ın yaptığı itiraz sonrasında kulüp savunma gönderiyor. Galatasaray kulüp olarak bütünüyle o anda işin içine girmiş oluyor.

Ve daha da kötüsü 4-5 idareciyi kurban ederek işin içinden sıyrılanlar Yiğit Şardan ve Ahmet Dedehayır'a dokunmuyorlar..

köşeli dedi ki...

galatasaray bu konuda gerekli davranış şeklini yerine getiriyor. görevden alınan teknik kadrodan sonra basketbol şubesinden sorumlu yiğit şardan'da an itibariyle istifa etmiştir. "cezamız küme düşürülme de olsa cezamıza katlanacağız" mealinde açıklama da yapılmıştır.
al lee başkanın bir daha aday olmamasını isteyeceğine, hemen istifa etmesini niye istemedi anlamadım! bence abartılı, japon siyasi üslübuna yakın bir düşünce. anlıyorum al lee öfkeli bende öfkelendim, bu kadar aptalca, gereksiz bir hata yapılması affedilemez ve kulübümüze yakışmadı ama başkandan asıl istenen sorumluların temizlenmesi olmalı ve yapılıyorda.
buarada al lee'ye köşallee diyenler utansın!! kendi başkanının kellesini isteyen al lee hıncal uluç'a bile taş çıkartıyor maşallah.
galatasaray'ın bu yaşadığı her ne kadar mantıksızsa, tribün terörü de mantıksızdır asıl başkana gelene kadar o işler temizlenmeli, bence geçen haftaki ayıbımız bu haftaki ayıpla gündem dışına düşmemeli..

önemli not: juventus'ta o şike olayından sonra başkan değil, bu işten sorumlu olan moggi kovulmuştur. bence "sadece" bu kadar vahim olaylarda "suçsuz" bile olsa başkanın istifası istenmeli.

Adsız dedi ki...

Ya Al LEE'cim cok agır bır tepki vermissin..Galatasaray camiası kuluplerinin yaptigi hataların en agır cezaya carptirilmasını ve bunun kesınlıkle kınanmasını ıstıyor...Yapılması gereken de tabıkı bır sekılde tepki konulmasıdır...Nasıl olacagı tartısılır...Ama bunu yapan sarı kırmızı dısında baska bır külüp olsaydı bu kadar hassas olacaklar mıydı...Yine 5 mac ceza alan GS'nın rakıpleri 1 kac macla yırtarlardı ve ustu kapanırdı...sanırım Gs'Nın de bıraz politik olma zamanı geldi....türk spor camiasını tek basımıza iyi niyetimizle kurtaramayacagımız ortada...

Adsız dedi ki...

Al lee bu şovenizm nereye kadar arkadaşım?? bırak boşwer,yaşamana bak hayat kısa...:p
Hacı her olayın üstüne sinirliyken yazı yazıyorsun, kan kusar gibisn..ne olduğunu bilip bilmeden yorum yapıosun,asıosun,kesiosunn...sakin biraz sakin..Olay daha taze, yönetimin ne gibi bir tavır takınacağı daha belli deil bence..beklemeli ve görmeli..görevden alınma olayları sadece olay tazeyken tavır koyma hareketi...

KinG

Al lee dedi ki...

Sevgili Adsız, güzel yurdumun farklı noktalarında yeterince politik takım var. Bizim farkımız böyle bir durumda bile göstereceğimiz hassasiyette gizli olmalıdır. Faruk Süren başta olmak üzere pek çok önemli Galatasaraylı da bu şekilde görüş bildiriyor farkındaysanız

Adsız dedi ki...

sanırım Gs'Nın de bıraz politik olma zamanı geldi....türk spor camiasını tek basımıza iyi niyetimizle kurtaramayacagımız ortada

Vay vay vay ne cengaverler varmış ne kadar temiz bir kulüptü de böyle şeyleri ilk kez yaşıyor üstüne bir de iyi niyetiyle kurtarıyormuş.Zaten olması gereken istifalar marifet oldu şimdi.Sen git kulübünle ortaklaşa zeytinyağı işine gir üste çıkmaya çalışmakta başarılısın.

trapano dedi ki...

bundan sonraki "fanatiksin" tepkilerine kalkan olarak kullanmak için yazılan bir yazı...
ayrıca köşelinin neden istifa etmesini beklemiyorsun sorusuna cevap gelmedi. bu olay fenerbahçede gerçekleşseydi king ve playerın tepkilerini ayrıca merak ediyorum. aziz yıldırımın ne yapmasını beklerlerdi?

Adsız dedi ki...

Yorumun neden yayınlanmadığını öğrenebilir miyim? Burası Galatasaray propogandasına yanıt vermenin yasak olduğu bir site mi?

Barizzio dedi ki...

@ adsız
Tekrar rica ediyorum, nick kullanın, anonim sataşmalar etik değil bence..
Ayrıca, biraz sabır be abicim, günün 24 saati blog başında yorum onaylamıyoruz, 3-4 saat sonra çıkıyo bazan yorumlarınız :) Küfür vs etmediğin sürece yorumun burada değerlidir, geçerlidir. Şüphen olmasın..

Adsız dedi ki...

Trap kardeşim,

Gerekeni yazdım, klübümle ilgili..Farazi tartışma yaratmaya çalışmışsın fekat gerek yok..Böle bir olayın FB nin başına gelmeyeceğini ikimiz de biliyoruz..:))

Oturup böle bir olay oldu die sayfalarca yazı yazmanın zaten alemi yok..Oturup görmek lazım neler olacağını, zira yönetimsel olaylar( sen pek anlamayabilirsin,burda iş tecrübemi de katarak konuşuyorum,istifalar, atılmalar kolay şeyler değil) beklemek ve görmek gerektirir..Al lee ye kızdığım konu da buydu sadece..Yönetim yönetim ise bu anlarda ortaya çıkar ve gereknleri yapar..Bana göre şu ana kadar gidişat krizin iyi yönetildiği yönünde..

KinG

Adsız dedi ki...

http://www.ntvmsnbc.com/id/25023494/
Olayın meraklılarına...

KinG

Adsız dedi ki...

@ trapano

Eski yorumlarimi tek tek okuyali istersen.. Her zaman objektif olmaya calismisimdir.. (Cok Hincalvari oldu farkindayim=))

Al Lee kardesimi cok severim... Fakat ben dusuncelerine burada katilmadim..

Fenerde olsaydi bu yine gereksiz oldugunu, hazirlik macinda birkac malin yaptigi hareketin takima mal edilmemesi gerektigini dusunurdum... Ama sadece dusunurdum.. Karsima cikan fenerli arkadaslarim nasil bizle dalga geciyosa, ayni sekilde ben de onlarla dalgami gecerdim.. =))

Ortada ne sike var ne saibe var.. Nasil basin Ercan Saatciye yuklendiyse, Fatih Terim meselesini sansasyona donusturduyse bu da onun gibi birsey..

Ayni sey fenerde olsaydi Azizin de gitmesi gerekmezdi (cok samimi soyluyorum).. Azizi sevmem o ayri..

thePLAYER

Al lee dedi ki...

@king

biladerim burası senin bildiğin uluslararası şirketlerden biri değil. zaten asıl sıkıntı kulübü kurumsallaştıracağız diye değerlerinin, kendi şirketi gibi yönetmeye çalışan zihniyetten kaynaklanıyor. Bu olayların bir şirket için değil ama Galatasaray camiası için neler ifade ettiğini de sana ben anlatacak değilim müdür, olmadı gayın-sin.net diyorum çok net hem de :)

Adsız dedi ki...

@al lee,

şirket bazlı konuşmam sadece alınacak aksiyonların zamanlaması ile ilgiliydi..yazdığım yorumun temasını saptırma al lee..:))
neyse şimdi sana geliorumm zati....:))

KinG