26 Kasım 2009 Perşembe

Her yerinden opuyorum


Vallahi bravo, hem besiktasa hem dev tahmin yapan koseliye. Ben bu kadar genc bi kadroyla cikacaklarini bilemedim derim de, bosver.. Nedir bu unitedin turklerden cektigi deyip trapanodan yaziyi bi fotografla suslemesini rica edelim.
Herkese mutlu bayramlar

6 yorum:

köşeli dedi ki...

eyvallah barizzio.. bende itiraf edeyim beşiktaş'ın kazanacağını biliyordum ama bu kadar ayakta kalarak kazanacağını düşünmemiştim. bjk belki gol atamıyor, öndeki oyuncuları formsuz veya yetersiz bilmiyorum ama arkadaki oyuncuları o kadar kaliteliki (ferrari-sivok-ernst-fink) bjk bu sene sürekli yarışta olacak.
buarada aşağıdaki linke bir göz atın lütfen.

http://i0911.hizliresim.com/2009/11/23/3168.jpg

trapano dedi ki...

@köşeli
iyi iyi de 96daki ve stamford bridgteki kadroları da bi resmetsen...

köşeli dedi ki...

stamford bridge derken beşiktaş'ın chelsea'yi yendiği maçı diyorsan buyur kadrosu:
* 23 carlo cudicini
* 3 céléstine babayaro
* 4 claude makelele
* 6 marcel desailly
* 7 adrian mutu
* 8 frank lampard
* 13 william gallas
* 14 geremi
* 20 juan sebastián verón
* 21 hernán crespo
* 26 john terry

96 derken manu'yu yendiğiniz maçı diyorsa buyur kadrosu: schmeichel- g. neville,irwin , may, johnsen, cantona , butt, beckham, j. cruyff , poborsky, keane

hatta en efsane maçlardan birini atlamışssın genç..
galatasaray'ın 93 yılında manu'yu 2-0 geriye düştüğü maçta 3-3 berabere kalıp tarihinde ilk kez manu'nun bir ön elemede elendiği maç. hani kubilay'ın ağlara girdiği arif'in efsane bir aşırtma attığı maç. tgrt'de ümit aktan anlatıyordu. galatasaraylı olmanın keyfini ilk yaşadığım (yaşım itibariyle) maçtır. uefa, kupanın favorisinin ön elemede kupaya ilk kez katılan bir takım tarafından elenmesinden sonra statüyü değiştirmişti.
buyur o günkü kadroyu da..
hatta bizimkini de vereyim nostalji olsun.

manu:
peter schmeichel, martin, bruce, gary pallister, roy keane, ryan giggs, paul ince, dobson (phelan dk67), lee sharpe, eric cantona, mark hughes

galatasaray:hayrettin demirbaş, reinhard stumpf, falco götz, bülent korkmaz, arif erdem, yusuf tepekule, tugay kerimoğlu, suat kaya (b.yusuf dk90), hamza hamzaoğlu, hakan şükür, kubilay türkyılmaz (erdal keser dk76)


gördüğün gibi bu üç maçtada kadrolar hemen hemen tam. iyi de bu durumda bir problem yok.
bu üç maç için üç büyükler uzun yıllar alkışlandı. siz 40 yıl sonra yenmiştiniz o 40 yılda hep tam kadro mu çıkıyordu manu? bak dün bjk 23 maç sonra yenmiş. hep tam kadro muydu manu? demek gerçekten efsane bir takımdan bahsediyoruz. ve onları kendi sahalarında yenmek durumlar nolursa olsun başarıdır. tarih "ama yedek kadroyla çıkmışlardı" diye yazmaz. bjk yendi diye yazar.

alkışla bence. bu haset yakışıyor mu sana?
buarada bak barizzio dinle de şu fotoyu ekle artık.

her yerinden öperim:))

köşeli dedi ki...

buarada konuyla alakasız belki ama bilirsiniz ki canım yurdumda spor yazarı ve yorumcusu kıtlığı vardır.
çoktur (!) ama yoktur gerçek spor yazarı.
mert aydın, uğur meleke, rıdvan (iyice laçka oldu ama iyidir genede), güntekin onay.. bir 5. yazarı-yorumcuyu saymak zordur..
ta ki şu birkaç güne kadar. feyyaz uçar ne güzel yazıyormuşta haberimiz yokmuş. takibe devam edelim bakalım neymiş ne değilmiş..

aha buda linki..

http://hurarsiv.hurriyet.com.tr/...efault.aspx?id=349

Adsız dedi ki...

Gs tayfası Zico ile çeyrek final oynandığında her rakibe kulp takmıştı hatta Deivid'in Chelsea golünde Cech olsa yemez demişlerdi.
Şu yaptıklarınız/yapılanlar Beşiktaş'a zarar verir bilesiniz.
Kızım sana söylüyorum gelinim sen anla, sanırım Gs tayfası Beşiktaş'ı epey küçümsüyor bu kadar üstünde durduklarına göre.
Bu arada Alex Ferguson dün gece ağlamış 23 maçlık serisi bozuldu diye.

ramram dedi ki...

ağız tadıyla fener manu galibiyetine sevinemiyoruz zaten, bi de siz böyle yapmayın. tamam abartmaya gerek yok, yedek paf bilmem ne ama bizim için şu dönemde önemli galibiyetti.