29 Mayıs 2009 Cuma

Sezon başı ve sezon ortası kehanetlerimiz


"Dev Kehanet" ve "Cezayayı Loto" yazılarımızda belli tahminler yütürmüş, ve sizlerden de destek istemiştik. Şimdi son haftaya bir gün kala bunları masaya yatıralım, ödüllere kimler yakın bir görelim istedim efendim, sözümüz senettir!

Dev Kehanet

Zaatımın inisiyatifiyle oluşturulmuş bir yarışmadır. Daha sezonun başında iken küme düşecek üç takımı bilmeye çalıştık. E haliyle çok zor oldu atışlar tabii. Bakalım kimler neler atmış.

Bendeniz: Eskişehir (çok saçma olmamış), Bursa (Beşiktaşlıyız da bu kadar da saçmalanmaz ki!), Hacettepe (en mantıklı desteklediğim tahminim tuttu, bana yeter!) Başarı: 1
Wasted: Kocaeli (bunu göremediğim için kızgınım kendime), İBB (ben de istedim ama olmadı), ABB (küme düşmedi ama Ankaragücüyle birleşip yok oluyor, sevinçliyiz) Başarı:1
Perek: Denizli, Antalya, Ankaragücü. Başarı: 0, ama adam muhtemelen 15-14 ve 13'ü tahmin ederek bambaşka bir başarıya imza atmış olacak!
Burkay: Eskişehir, Ankaragücü, Kocaeli. Başarı:1, ama yine tahminler çok yerinde!
Al Lee: Antep, ABB, Antalya. Başarı: 0, en kötü tahmin yarışmasına hoşgeldiniz!
Trapano: Daha okuyucu idi o günlerde, ve muhteşem tahminlere imza atmış. Hacettepe, Ankaraspor, Konya. Başarı: 2! Süper gerçekten, helal olsun.

Bu yarışmanın galibi Samandağ'dan Trapano kardeşimiz oluyor, Habiibii, tebrik ederim vallahii. İstediğin bir ara sana 2 bira ısmarlayım da ödülsüz kalma..

Cezayayı Loto

Trapano kardeşimizin yazarlığa attığı ilk adımlardan biri olan bu yazıda, 23. hafta sonunda lig sonunda zirvenin akıbetine dair mantıklı sallamalar yapmayı denedik. Az önceki yarışmanın galibi olan arkadaşımız bu yarışmada biraz heyecanlı ve subjektif atışlarda (Fener-BJK-Sivas-Galatasaray-Trabzon) bulununca bu kupayı kaçırdı.
Bendeniz (BJK-GS-FB-Sivas-TS) ile muhtemelen olsa olsa 1.nin yerini doğru tahmin etmiş olacağım, inşallah o da.. "c" adlı okuyucumuz da benimle aynı tahminleri yürütmüş.
Pamukkk: TS-GS-FB-Sivas-BJK, bu da muhtemelen o başarı ile kapanacak bir tahmin.
Neyse bu uzayacak, özetleyeyim. Bu yarışı 10 hafta kala hiç bir okuyucu doğru tahmin edememiş. FB neyse de, GS'nin son haftalara çoktan havlu atmış gireceğini kimse tahmin etmemişti. Sivas ve Trabzon'un son haftaya şampiyonluk ümidi taşıyarak girebileceği de hiçbirimizin aklına gelmemiş. Helal olsun adamlara. O değil de, gitti bizim biralar..
2012'de şampiyonlar liginde koyacağız real madrid'eeeee

14 yorum:

Pamukk dedi ki...

süpermişim ehehehe

Adsız dedi ki...

1)ogünkü haberleri biraz daha dikkatli okusaydım kocaeli diyebilirdim."dev kehanet" adlı yarışmanın ödülü rakı sofrasından 2 biraya nasıl dönüştü anlamadım. cevap istiyorum.

2)samandağlı değilim. herzaman gururla söylüyorum antakya aristokrasisinin çıkış yeri "affan"danım.

3) cezayayi lotoda çok taraftar gözünden bakmışım gerçekten.görünen o ki bu yarışmanın tek kazananı "bilemesem bi bira isterim" diyen bayan takipçimiz nilay hanım oldu.

trapano

nilay dedi ki...

Aaa gercekten ben mi kazandim?!!
Ben de tam yorum yazmaya girmistim ben ne yazmistim ne oldu ne kadar bildim diye :))
Ne zaman icsek ki biralari trap bey?

fufinho dedi ki...

fenerliler der ya;şampiyon olmayalım ama iki mactada gs yi yenelim baska bisey istemem diye..(aynı seyi cimbomlularda söyler tabi)...işte guizanın son dakikada gelen golü bu anlamda onemlidir feneri gs nin önüne gecirmiştir.nitekim volkanın kalesinden cıkıp o gole okdr sevinmesi herseyi apaçık orataya dökmüştür..o gol fener için sampıyonluktan otedir.yani diceğim su ki bir fenerliye gore fener sampiyon gibi bisey olmustur bu yuzden bazıların tahmini tutmus gibi olmustur.

Umudumuzun adısın SAMANDAĞ...

ramram dedi ki...

Konya düştü aq. Ankaragücü bi gol daha atsa Beşiktaş kadar sevindirecekti.

Barizzio dedi ki...

@ trapano
itin olsun rakı sofrası. Bir gün ayarla, bendensin :)
@ nilay
valla o yarışmadaki ödüllerle malum trapano bey ilgileniyo, o da zaten fazla sallamamışa benziyo çağrını :)
@ fufinho
hangi takımlısın arkadaşım, ne demek istiyosun?? :)

yeterince coşkulu yaşayamadık şampiyonluğu, burdan bir kez daha
Şampiyon Beşiktaşım ne istersen iste benden şarkısı Suvar'dan Volkan, Selçuk ve Bariz'e gelsin!

Adsız dedi ki...

şarkıyı bırak bro duygusal bi yazı yaz suraya....sampıyonlugu surda bi dillendir.gzl bi yazı yaz kutlamaların resimlerini koy.yok valla yok..gs vea fb sampıon olsaydı donatırdı burayı diğer elemanlar.


fufinho

nilay dedi ki...

Farkettim barizcim :))

trapano dedi ki...

@barizzio, nilay

haha yok yok final dönemindeyim az giriyorum nete ama 16sından sonra işsiz bir mühendisim. hergün içecem. 16sından sonra bi postta beyaz yazıyla davetimi yapacam

Adsız dedi ki...

@trap,nilay,wrap

bensiz olmaz hiç bi şey, bi köşeye yazın :)

w.t

trapano dedi ki...

tamam çok isterseniz allee de gelsin benden sorun olmaz... ne demek abi gelin tabi

nilay dedi ki...

allee gelmesin :)

Adsız dedi ki...

@nilayım ;)

bence de allee gelmesin :)

w.t

Adsız dedi ki...

@ w.t.:))
yani hala bensiz bi yere gidebileceğini sanıyorsun