31 Ağustos 2008 Pazar

takoz recep

avrupa şampiyonası elemelerinde isviçreye attığı golü bilmeyen yoktur..“gol vuruşu, bilinçli yapılmış orta şut karışımı bi vuruştu” diyecem ama söz konusu golü atan şahıs, zamanında penaltıyı taca atan, kendi filelerini röveşatayla 90dan gören biri olunca durum değişiyor..topla beraber kendi yarısahasına doğru rakipten daha hızlı depar atabilen kaç futbolcu vardır ki? fenerbahçe ile oynanan bi tsyd maçında, fenerbahçe serbest vuruş kullanmak üzereyken barajdan fırlayıp rakip oyuncu topa vurmadan topa vuran, sarı kart gören ve bu karta itiraz edip kırmızı kart görebilen birinden bahsediyoruz..“biz de kendimize göre yakışıklıyız be abim” cümlesi, yeryüzünde başka kimin ağzına bu kadar yakışırdı?

hiç unutmam, bjk tv'de izlediğim bi röpartajında eski bi anısını şöyle anlatmıştı: "gençlerbirliği maçındayız. taç kullanıyorum. top toplayıcı çocuk 'abi galatasaray 5'i attı' dedi. sinirlendim. taçı kullandım. çift daldım ve kırmızı kart görerek soyunma odasına gittim."


alpay, sergen ve oktay’ın beşiktaştan kovulduğu sene, takoz recep de sergenin peşine takılıp istanbulsporun yolunu tuttu..sonra da futbolu sessiz sakin bıraktı..recep şu an nerde, ne yapar bilmiyorum ama türk futbol tarihinin en güzel orta şut karışımı (!) vuruşu ve o nev-i şahsına münhasır futbol tarzı asla unutulmayacak..veliahtı ali eren de başka bi postun konusu olsun..
lkl

8 yorum:

Adsız dedi ki...

8-0 lık gs-ankaragücü maçı orada anlattığı,adamın şampiyonluğu çalınmış çift dalmasın da gidip gs formasımı giysin?

Adsız dedi ki...

92-93 sezonundan bahsetmek iyi olmuş!!

Valorem

KinG dedi ki...

gereksiz polemikler...
ak kaşık ya bütün 3 büyükler, birbirlerine çalıolar...
bırakın Allah aşkına...bu mentalite şu anki yönetimde kaç yıldır var, çoğu beşiktaş taraftarı yönetimin bu tutumundan rahatsız deil mi?

Adsız dedi ki...

beşiktaşlılar hayatları boyunca ağlamaya mahkumdurlar. kendi başarısızlıklarını ya hakeme ya rakip takıma mal ederler. sonra sıfıra sıfır elde var sıfır. paf takımıyla çıksınlar, çarşı da trübünleri boşaltsın. olmaz bu işler böyle!!

crespo

Adsız dedi ki...

crespo seni ağlatırım

Adsız dedi ki...

crespo? patladin? noldu ? neden?
trapano

Adsız dedi ki...

patlayan biri varsa o da başarısızlıklar yüzünden gözü dönmüş,fenerbahçenin de galatasarayın da başarıları altında ezilen ve ezilmişliklerini hakem hatalarıyla, şikelerle tatmin eden beşiktaşlılardır.böyle yaparak bir yere gelemezsiniz ey bjklılar, sözüm size!! her maç fenere küfretmekle, beste yazıp, kavga çıkarmakla olmuyor bu işler. akıllı olun, akıllanın artık!!

crespo

Adsız dedi ki...

crespo yaş kaç?