8 Temmuz 2008 Salı

fortis mi, hasan doğan mı?

kanatlı kazım, tamburacı osman yazacak değil zaten, uğur meleke yazmış..

futbolu keşmekeşten, kavgadan, gürültüden biraz olsun kurtarabilmiş halim selim bi adamı, hasan doğan'ı kaybettik, bari hatırasını, ismini yaşatalım, fortis türkiye kupasının adı, hasan doğan türkiye kupası olarak değiştirilsin diyor meleke...altına düşünmeden imza atılacak bi fikir..ne eksik ne fazla...

süper lig'in "turkcell", basketbol ligi'nin "beko" olduğu ortamda türkiye kupası "fortis" olmazsa ne kaybederiz??

varsın fortis'in parası fortis'e kalsın...

asas

3 yorum:

Adsız dedi ki...

tam aksine kazım kanat,osman tamburacı gibi adamlardan çıkacak bir fikir,meleke saçmalamış.hasan doğan türk futbolu için ne yapmış?!
100 tane adam var ona gelene kadar.

Barizzio dedi ki...

Sevgili arkadaşlar;
anti particilik yapmak, bir partiye yakın diye adam yermek artık bitmesin mi yahu???
tamam, adam biraz iktidar atamasıydı ama, abi sen iktidarı sevmiyosun diye (yanlış anlama, nefret ediyorum iktidardan ama) Haluk ulusoy mu olsaydı başkan!!
Adam iyi kötü Türk futbolunda ilk kez mantıklı bir 10 yıllık plan yaptı, çıktı delikanlı gibi, açıkladı medyaya, bence bi araştırın, bu adam ölmeseymiş neler yapmayı planlıyomuş diye..
Sevgiler, saygılar...

Al lee dedi ki...

Açıkçası ben de Hasan Doğan olayının fazla abartıldığını düşünüyorum. Sempatik, serinkanlı bir insan gibi görünüyordu. Projeleri olduğundan bahsediyordu. Bunlar pozitif şeyler ama sadece projeleri vardı ve vefat etti diye bir insanın adı Türkiye'nin en büyük 2. futbol organizasyonuna verilir mi ya da verilmeli mi bilmiyorum. Allah rahmet eylesin diyorum sadece..