12 Temmuz 2008 Cumartesi

something in the way

söylentiler uzun zamandır vardı ama kesin haberi az önce ntvspordan duydum. supersonics organizasyonu oklahama'ya taşınıyor..

grunge'ın, melankolinin, müziğin mekke'sinin artık nba'de oynayan bir takımı yok..

satılan yanlızca supersonics organizasyonu değil koca bir tarih ve kültür malesef..

gary "the glove" payton'lı, detlef schrempf'li, shawn kemp'li 90lı yılları kasıp kavuran efsane kadro, sonra ray allen, george karl ve diğerleri...hepsi artık yeşil-beyaz formalarıyla tarihin tozlu sayfalarında...

tıpkı, aynı şehirden gelen müziğin ölümsüz tanrıları jimi hendrix, layne staley, kurt cobain ve eddie wedder gibi...

ahnjhk

2 yorum:

Barizzio dedi ki...

olm türk diil miyiz hemen bitişler, üzüntüler vesaire...
hiç oklahoma'da hayatı boyunca bi takımı olamamış adamın sevincini düşünen yok.
Yanlış bilmiyosam Oklahoma amerika için Batman tadında bi yer (lütfen alınganlık olmasın, teşbihte hata olmaz), ve oranın da bi takımı olması heyecanlı olabilir, en azından bi değişiklik yahu!!

wasted times dedi ki...

yapme be barizzio "shawn kemp, çocukluğumun basketbol yıldızıdır" diyen sendin daha dün :)

bana "şehirle özdeşleşmiş, olmazsa olmaz 5 takım say" desen biri kesin seattle supersonics olurdu..taşınan milwaukee bucks değil hacım, sonics bu ya..fb için kadıköy neyse sonics için de seattle öyledir yani :)

ama işte şehir halkı takıma sahip çıkmayınca, takım da son 4-5 yıldır dibe vurunca bunu yapmak zorunda kaldılar..bi de hornets, new orleans'da kasırga felaketi olduğunda oklahamaya taşınmıştı ve çok çok iyi ağırlanmıştı bi yıl boyunca..ee amcamlar da potansiyeli buldular oklahamadaki ve değerlendiriyorlar haliyle..

o değil de "barizzio" deyince aklıma hep franco baresi geliyor..müthiş bi liberoydu..şimdi artık 3-5-2 kalmadığı için libero kavramı da yok oldu gitti. libero'lar böyle ağır, cool adamlar olurlardı..popescu da biraz öyleydi..bjk'lı gökhan, fenerli müjdat..hepsi böyle oturaklı, delikanlı, baba adam imajı veriyorlardı..

o zaman sana "baresi" diyebilir miyim barizzio :)