22 Temmuz 2008 Salı

tam isabet!


ali sami yen'in çimlerindeki performansını görmeden çok yorum yapmamak lazım ama kariyeri ve özellikleri on numara.

galatasaray iki yıldır çok doğru işler yapıyor.

dad

2 yorum:

Al lee dedi ki...

"İyi bir stoper lazımdı Galatasaray'a. Geride lider bir oyuncu, tecrübe... Meira'nın Galatasaray'da çözeceği sorun, ön liberoların oynayacağı alan. Geçmişte tandemde oynayan ikililerin topu oyuna çıkartmaktaki basiretsizlikleri; Galatasaray orta sahasının göbeğini 20 metre geri atıyor; dolayısıyla hücum varyasyonları da 5 (+2 bek) oyuncuyla yapılıyordu. Meira bunu ilaç işte. Topla çıkabilen ve ilk pası orta saha yayına ya da iki kanat oyuncusuna düzgün atabilecek bir stoper." demiş aceto, ben de 2 saat önce oyunu kollektifleştirmek için meira dediydim zaten. 5 yabancısı da Avrupa'nın üst liglerine yakışacak kalitede Galatasaray'ın. Ligin zevkli geçmesi için Galatasaray'ın kaleci oyuncu kullanması yasaklanmalı ve Arda maçların 2. yarısında karşı takıma geçmeli derim..

wasted times dedi ki...

ayrıca meira'nın gelmesinin başka artılarından biri de; sağ bek alternatiflerinden biri de emre güngör olacak galatasaray için..emre sağ bek kökenli bi futbolcu, çok fazla sırıtmayacaktır..hücuma çok fazla katılamayacağını düşünürsek, en azından alternatif olarak durması da kadro derinliği için çok önemli avantaj.

aceto'nun dediğini 2 saat önce al lee demişti. ortasaha defans bağlantısını artık çok daha rahat kurabilecek galatasaray.

1.90dan uzun üç adam var galatasaray savunmasında..kuş uçurtmayacaklardır..