11 Haziran 2008 Çarşamba

hayır mı, şer mi?


genç olsun, başarıya aç olsun, dik dursun, e bi de alman olsun diye düşününce menüde kalanlar sammer, falco bi de skibbe oluyor..sammer ikna edilemeyip, falco'ya da güvenilmeyince imzayı atma görevi skibbe'ye kalıyor..

skibbe'yi fazla tanımıyoruz..cv'sinde dortmund ve leverkusen var..bi de 2002'de alman milli takımında rudi völler'in yardımcılığını yapmış..anlaşılan o ki, löw'ün geçtiği stajı O geçememiş..

şimdi ağır bir yükün altında..camianın evlatlarına çok görüleni hakettiğini göstermesi için 1 yılı, artı 1 de opsiyonu var...
jkjk

2 yorum:

Barizzio dedi ki...

Bayer 04 Leverkusen...
Almanya'da en çok takip ettiğim, sevdiğim takımdır. Bu takım geçtiğimiz senelerde Berbatov, Voronin gibi dünya çapında yıldızlarını yitirdikçe, daha düz bir kadro yapısına sahip oldu. Ama Skibbe bu takımı bu sezon gayet güzel oynattı; 4. olmak üzereyken, bir takım garip mağlubiyetlerle 7. olabildiler ancak. Diğer yandan, Türkiye'nin en az gol yiyen takımı Galatasaray'a 5 gol atabilen kaç takım vardı ki bu sezon.

Adsız dedi ki...

yasli olmayan,ac,dik alman skibbeyle galatasaray dinamik bir futbol oynar hatta ligin en cok zevk veren takimi iddialari butun sezon surer ama sampiyon olamaz.ertugrul saglamin skibbeden tek eksigi jolesidir.ayrica agir servetle avrupada galatasaray cok 5gol yer