20 Ocak 2010 Çarşamba

Eyvallah Marsel


Marsel 2. turda set alamadan kaybetti, 11 nolu seribaşına. Özetini seyrettim maçın, tabii çok bi şey anlaşılmıyor oradan, ancak şunu söylemeye yetecek kadar bilgim var "gururumuzsun marsel!!".
Ross'un maymunu vardı friendste marcel diye..

5 yorum:

hasan dedi ki...

Sabah macı izledim ama marselden çok bizim taraftarlar coştu. Hele bir ara biri yüksek sesle AY AKSAMDAN İSiKTİR marası attiki bütün herkeste eşlik etti YAYLALAR YAYLALAR... Hakem sürekli please please dedi durdu. Bı an Marsel in Federer gibi dünya klasmanında 1 numara olduğu ve her turnuvada sürekli oynadığını düşündüm:) Rolland Garrosta Amerika açıkta Wembledonda ... Düşünsene .... Yaylalar yaylalar.... Rezilmi oluruz yoksa vezirmi karar veremedim.

Barizzio dedi ki...

valla söylediğin kısımlar müthişmiş, denk gelmedim ben ama, şayet öyle bir şey olursa, bürokrasi ve elitizmden sıkılan dünyaya bayağı sempatik geleceğini düşünüyorum.

hasan dedi ki...

Sabah Toronto macinda Hedo faul probleminede girince iyiden Marsel in maçına sardım. Bilmiyorum bulunabilirmi ama izlemelisin. Hele ilk sette sürekli TURKİYE dye bağırıyordu taraftar. Hatta Gonzalez için gelen silililerde bizimkilerden etkilenip seslerini yükseltti. Su kesin mac yapılan tesis full dü. Ellerinde bayraklarıyla gelmiş bizimkiler. Futbol gibi izleselerde umarım marsel başarılı olur ve bu sevgi devam eder.

Adsız dedi ki...

Yalnız birşey farkettim, dünya arenasında biryerlere gelen veya gelme aşamasında olan türk sporcuların birçoğu ya yabancı uyruklu ya da y.dışında doğmuş...
(Hidayet Türkoğu, Mirsad Türkcan, Ersan İlyasova, Marsel İlhan, Elvan Abeylegese, Hamit Altıntop, Naim Süleymanoğlu vs...)
Demekki Türkiye'de hala altyapı konusunda büyük eksik var. Marsel'i çok severim, ve uzun zamandır takip ediyorum. Geçen sene de Amerika'da 2. tura çıkmıştı... Umarım başarısının devamı gelir. İçime de başarılarını tamamen sindiriyor ve gururlanıyorum o ayrı konu... Ama neden Türkiye'de tenisçi yetişmiyor veya altyapı kurulmuyor? Başka ülkeden ihraç ettiğimizi bilmek içimde bir burukluk yaratıyor yine de...

thePLAYER

Barizzio dedi ki...

Bila, şöyle düşün. Bizim kuşağımıza kadar sadece en zenginler tenis kortu görebildi. Ama artık öyle değil. Hemen her sitenin, her spor kulübünün kortu var, her tür yaz okulu/kampında tnis kursu veriliyor. Böylece 20 yaşından önce eline raket almış nesiller yetişiyor. Zaten aksi takdirde de bizimki gibi 1-2 tenisçi anca yetiştirebilmiş bi ülke oluyosun.