6 Aralık 2009 Pazar

"ceza yayi"na kadar

En sonda söyleceğimi en başta söyleyim. Bu sezon beşiktaşımızın ligdeki maçlarında beni en çok üzen bu haftaki puan kaybı oldu
Rotasyonla başlamıştı hoca ki bana göre Nihat hariç doğruydu. Neden Nihat hariç ? çünkü Nihat şu anda hem çok formsuz hem güçsüz hem de çok ciddi bir baskı altında. Elinden gelenin fazlasını vermeye çalışıyor. Bu da onu baskı altına alıyor. Bence Nihat önde olduğumuz maçlarda örneğin 2 fark yapılmış maçlarda , rahatlamış maçlarda sonradan girip golle buluşturulup takıma kazandırılabilir. Ama hoca baştan ona şans vererek ona olan güvenini gösteriyor.
Ha öyle ya da böyle Nihat fazla uzun olmayan bir süre zarfında beşiktaşın en büyük güçlerinden biri olacak.
Yine de Beşiktaş bence iyi oynadı. Çok ciddi gol pozisyonlarından yararlanamadı. Fink değişikliği şunu getirdi arkadaşlar. Diyarbakır dönen topları toplamaya başladı ve kontratak yapmaya başladı. Bu onlara hem zaman kazandırdı hem de yorulan defansına da dinlenme imkanı sağladı. Bu arada diyarbakır gol bile bulabilirdi.
Mustafa hocayı eleştirebilir miyiz Nihatla başladığı için ya da fink değişikliği için. Kesinlikle hayır bana göre. Beşiktaş yenebilirdi çünkü. Elbette maçın gidişatında yenilebilirdi de. Ama bir hoca takımını ancak rakip takımın ceza yayına kadar sokabilir. Buradan sonrası golcülere kalıyor. Beşiktaş da Cuma gecesi bunu çok defa yaptı. Ceza yayına kadar girdi.
2 puan kayıp var. Önemli mi ? önemli. Sorun teşkil eder mi ? etmez . Beşiktaş bu senenin de en güçlü şampiyonluk adayıdır bence.
konuk yazar beşiktaşkk'dan geliyor, siyahla beyaz..
beyaza siyah yazınca siyah beyaz mı oluyor beyaz siyah mı??

5 yorum:

ramram dedi ki...

Artık blogda Beşiktaşımıza dair yazılar görmek sevindirici. Devamını bekliyoruz.

Adsız dedi ki...

Beşiktaşın bu sezon kaç kez 2 farkla öne geçtiğini de hatırlamakta fayda olabilir:)

Adsız dedi ki...

Yazının konusu nedir tam olarak? kafa karışmış galiba..:)

KinG

Adsız dedi ki...

Beşiktaşlı olmadığım halde bence de beşiktaş ile ilgili yazıların daha fazla olması sevindirici... Keşke Kayseri, Bursa, Eskişehir... gibi takımlar hakkında da yazılar yazsa yazarlarımız.. Mesela diğer takımların bu sene şampiyon olma şansı nedir 3 büyükler harici...?

Yalnız yazıdan ben birşeyi anlayamadım; Beşiktaş neye göre en güçlü şampiyonluk adayıdır?? Fener'e ve Galatasaray'a göre daha iyi durumda diyebiliriz takım içi organizasyon olarak ama hücum? 2 gol attıkları maç sayısı bile çok az... Kazayla bi gol yeseler maçı çevirmeleri çok zor bence...

thePLAYER

Adsız dedi ki...

bazı oyuncular bireysel yetenekleri ile oyunun kaderini değiştirmeli bir zahmet, oyunu istediğin kadar kur, topluca takım gibi oyna ama son adam atamayınca olmuyo iste..