1 Aralık 2009 Salı

bayramlık fener


bir takımı verilebilecek en büyük ceza ne transfer yasağı, ne para cezası ne en önemli oyuncusunu oyundan atmak... en büyüğü seyircisiz bir sahada maç oynatmak. bu durum bir kez daha FB-K.paşa maçında ispatlandı. 3-5 kişinin attığı 8-9 plastik bardağın cezası, o takımın ruhunu almak, mücadele azmini almak olmamalı... 50000kişi arasından atılan 8bardağın cezasını milyonlar ödememeli... kurban bayramında yenilen etin hazmı için fenerbahçe maçını bekleyen milyonlarca müslüman cezalandırılıp yenilen etin mideye oturmasının sebebi 8bardak olmamalı... koyun dışında kurban verilmemeli...

4 yorum:

ramram dedi ki...

hak veriyorum. bizim yıldırım istediğinde tribünden adam aldırabiliyormuş, bu devlet o 8 bardağı atan adamı cezalandıramıyor mu?

Adsız dedi ki...

Şu durumda bile fenere zerre suç bulmadın ya tebrik ederim =) Seyirciyle oynasa süper bir takım olacaktı di mi... İBB her maçı seyircisiz oynuyo onlar napsın... Demekki seyircisi olsa açık ara şampiyon olacaklar... Ben biraz oyuncuları, mesela Kazım'la Santos'a da birşeyler söylemeni beklerdim..

thePLAYER

trapano dedi ki...

bazı maçlarda oyuncular iyi oynayamayabilir, misal kasımpaşa maçı. süper olmasa bile seyirciyle puan alabilirdik. bunun örnekleri var. İBB örneğini niye verdin? İBB kulup değil takım zaten. onlar taraftar ne hiç görmedi. belki deplasman performansları daha iyidir seyirci var diye(şimdi bakacam).

Adsız dedi ki...

bu arada kasımpaşa ınanılmaz guzel oynadı...bıraz da hakkını verelım demı karsı tarafa??

François