30 Ekim 2009 Cuma

Hop Hop altın top


Alfabetik sırayla altın top adayları:

Michael Ballack (Germany), Gianluigi Buffon (Italy), Iker Casillas (Spain), Cristiano Ronaldo (Portugal), Diego (Brazil), Didier Drogba (Côte d'Ivoire), Michael Essien (Ghana), Samuel Eto'o (Cameroon), Steven Gerrard (England), Thierry Henry (France), Zlatan Ibrahimovic (Sweden), Andrés Iniesta (Spain), Kaká (Brazil), Frank Lampard (England), Luis Fabiano (Brazil), Lionel Messi (Argentina), Carles Puyol (Spain), Franck Ribéry (France), Wayne Rooney (England), John Terry (England), Fernando Torres (Spain), David Villa (Spain)i Xavi (Spain).

23 adamdan 6sı Barsalı; bir o kadar da İspanyol oyuncu sayısı; dörtte birden daha yoğun! İstatistik canavarlarımız bunun da bir rekor olmadığını mı söyleyecek bize? Favorim elbette Messi, bence bu sene zaten sekme ihtimali de zayıf. CR'ye giderse haksızlık olur, adam 08'de en iyiydi ama geçen sene dünyanın gördüğü en büyük performanslardan birini yaptı Leo. 3. bir opsiyon düşünen varsa lütfen söylesin, görelim..
bu bir geri dönüş mü?

3 yorum:

trapano dedi ki...

italyadan bir kaleci okadar? bes? üzücü

köşeli dedi ki...

kesinlikle katılıyorum messi geçen sezon bizim nesilin gördüğü en iyi performansı ortaya koydu, ronaldo'nun alma ihtimali yok denecek kadar.

önemli not:
al lee şu ercan saatçi denilen kayınbaba torpillisinin edepsizliğin, ahlaksızlığın dik alası olan videosuna değinmek gerek bence.

köşeli dedi ki...

barizzio affına sığınaraktan..

ercan saatçi'yi kınayan bir yazıyı trapano'dan bekliyoruz...