25 Ekim 2009 Pazar

farkımız burada!!!


bunu hiç bir blogta göremezsiniz. 7saat önceden derbinin skorunu veriyoruz. ne aceto ne penne ne papazın çayırı ne chao ne de başkası. cezayayı olarak son 15yılda 2tarafında en keyif alacagı derbi olarak gördügüm maçın skorunu önceden vererek keyfi biraz olsun düşürecegim, affola...

FB:5

GS:2
edit: arkadaşlar özür dileriz. sizlere bomba bir haber vermek istemiştik. haber kaynagımız bizi yanılttı. haber kaynagımız tam tersi bir skor verseydi de onu da yayınlardık. blog dünyasında böyle riskler almak durumunda kalabiliyoruz. tekrar özür dileriz. bundan sonra daha sağlam kaynaklara göre haber yapacagız.

10 yorum:

Scatterbrain dedi ki...

hatta tanju 3, aykut 2 tane atar. hayrettin kavga çıkarır. vhs'ye çekicem maçı, star1 sağolsun...

Adsız dedi ki...

Rüyamda 5-2 yenildiğimizi gördüm birkaç saat önce. Şaka mı şimdi bu?

ahmetokur dedi ki...

GS ye 5 gol atacak takım bu ligde yok, akşam görürsünüz. Bence böyle bir post hiç hoş olmadı.

ahmetokur dedi ki...

3-1 ;)

nameless dedi ki...

içimdeki his gene yalan söylemiş :S

Adsız dedi ki...

Herhalde fener sitesine girdim yanlışlıkla... Centilmence futbolun tartışıldığı bir yerdi bu blog..
Trapano seni Azize mi yolladı noldu buraya..? Sürekli bir kışkırtma hareketleri içindesin.. Diğer arkadaşlar da uyuyor sanırım..


thePLAYER

Adsız dedi ki...

@the player
diğer arkadaslar derken? blogun sahipleri olan abilerim bugune bi yazıma bi dediğime karışmadı, onları niye karıştırıyorsun ki?
üstelik azize diyerek mi eleştiriyorsun beni? bırak ya.

trapano

Al lee dedi ki...

arkadaşlar, blog bizim için aklımıza gelenleri, içimizden geçenleri paylaştığımız, bir nevi muhabbet ettiğimiz bir yer. trap da öyle içinden geçen skoru yazmış. Tutmadı :) ama bunda büyütülecek bişey yok. ayrıca blogda birbirimizin yazılarına prensip olarak karışmıyoruz zaten.

Sevgili Player, sen de kızmışsın doğal olarak, ama dediğim gibi bu eninde sonunda bir post. O kadar ciddiye alınacak bişey değil.

Adsız dedi ki...

@trapano

Ben diğer arkadaşlar senin yazına tepki göstersin demedim.. Yanlış anlamışsın..
Senden başka yazı yazan yok.. O yüzden dedim diğer arkadaşlar uyuyor mu diye.. =)

thePLAYER

M.T dedi ki...

Aslında tutabilirmiş tahmin. Kendi sahasında kontratak futbol oynamayan bir Fenerbahçe rahatlıkla 5 atabilirdi. Ama Galatasaray'a 2 biraz ağır kaçmış. Tek golü defansın solunda oynayan Hakan Balta attı. O da zar zor yani.