24 Ağustos 2009 Pazartesi

diyarbakir-fenerbahce

diyarbakir deplasmanlari hep ozeldir fenerbahce icin, bu mac sonrasi radikal kararlar alinir hep. tribunlerden gs bjk tribunleri gibi " ... konarya olamazsin sompuyon" tezahuratlari yukselir, isimsiz bir diyarbakirli oyuncu avrupada oynayabilecegini ispatlarcasina bir performans gosterir, sagdan soldan bindirmeler yapar, gol atana kadar tum sutlari alkis alir kendisi de elleri yuzunde gorev bolgesine doner... hatta bugunku adayim sener askaroglu
14.hafta olsa puan kaybedebiliriz diyebilecegim bir mactir ama ilk 13hafta puan kaybetmeyiz tezimi surdurur bugun fenerbahce...

MUHTEMEL 11 'LER

DİYARBAKIRSPOR Espinoza Diallo Tolga Basim Abbas A.Muhammed Abdullah Barış Ayman Şener Tezemate Mendoza

FENERBAHÇE Volkan Demirel Gökhan Lugano Bilica (Önder) Roberto Carlos Kazım Emre Cristian Dos Santos Semih Güiza

STAT: Diyarbakır Atatürk
HAKEM: Suat Arslanboğa
SAAT: 21.00 YAYIN: Lig TV

8 yorum:

Şairler Parkı dedi ki...

Bahsettiğiniz tezahurat 3 İstanbul takımı için hemen hemen gittiği her yerde söylenir.3 İstanbul takımı da sıklıkla birbirine söyler.

Ama şive ile dalga geçercesine yazmak olmamış, hiç olmamış. İyi ki Diyarbakırspor bu ligde var ve umarım ülkenin sadece belli bölgelerinden değil her yerinden takımlar süper ligi zorlarlar.

Herkesin söylediği tezahuratı onların da söylemesinden ziyade, gittikleri her stadda Pkk'lı olarak adlandırılmaları daha ağırdır ayrıca.

Ege

Adsız dedi ki...

@sairler parkı

kesinlkle haklısın...yasasın kürt şivesi...

Al lee dedi ki...

Ege'ye katılıyorum. Ama Güven Sazakların takımından başka bişey de beklenmez zaten. CMHP di mi trap..

Adsız dedi ki...

@ege
hakaret etmedim yorum yapmadim nasil soyluyorlarsa oyle yazdim.
ben antakyaliyim cogu zaman birseyler anlatirken sivemle konusmayi tercih ederim

@allee
guven sazak hafif kalir

http://www.fresno.k12.ca.us/divdept/sscience/history/totalitarianism.htm

trapano

Barizzio dedi ki...

Bu noktada Trapano'yu savunmak durumundayım korkarım..
Yazar arkadaş, en az Al Lee kardeşim kadar Süveydi olup, bu güne kadar beyaz türkçü, ırkçı bir tavır sergilememiştir. En çok dalga geçtiği aksan, bizzat kendi ana dili olan Antakyacadır. Bu nedenle, olayı takımların politik kimliğine kadar vardırmak bir hayli acımasızcadır.
Unutmayın, 1 sene önce tribün lideriniz öldüğünde hep beraber ağlarken, hepimize yöneltilmişti ülkücü ithamı, aman diyim..

Sevgiyle..

Barizzio dedi ki...

@ege
bu arada kusura bakma ege, tribün lideriniz derken, blogun aktif yazarlarından Al Lee ve çoğunluktaki Galatasaraylı okurlarımızı kastetmiştim.
Yoksa malum, bizim tribün liderimizin ülkücü olması bayağı konu salağı bir vaziyet olurdu :))

Adsız dedi ki...

@barizzio
eyvallah abi ya, beni savunmaktan hic korkma, son gunlerde adsiz ve galatasaraylilarin uzerime oynadigi oyunlardan biktim, isyanlardayken yetistin imdada... elestiler o kadar haddini astiki aileme isyasantima ogle yemeginde yedigim yemege kadar soylemediklerini birakmadilar. bi ara blogu, yazarligi birakmayi bile dusundum.

trapano

Şairler Parkı dedi ki...

Trapano'yu eleştirirken uygunsuz bir üslup kullandığımı düşünmüyorum. Hoşuma gitmeyen bir detaydan söz ettim.Ki daha sonra vermiş olduğu yanıtta da duruma açıklık getirmiş.

Trapano da sanmıyorum ki söylediklerimden alınmış olsun ya da kızsın. ( Son yazdığı mesaja istinaden söylüyorum)

Barizzio, önce bir afalladım, okudukça oh be dedim:) Evlerden uzak ayrıca:)

Ege