22 Temmuz 2008 Salı

"slm, ben yıldırım.konya'ya gidiyorsun.kib,bye."


beşiktaş'ın 3-5-2'sini, 4-4-2sini konuşmak istiyoruz ama gariplikler silsilesinden saha içini konuşmaya fırsat kalmıyor..

mevzu fahri tatan ve o'nun gönderilişi ile ilgili..

fahri tatan'a ayrı bi sempatim var benim. kiralık olduğu rizede, küme düştükleri maçtan sonra röpörtaj verirken hüngür hüngür ağlayacak kadar içten, samimi bi adam.

beşiktaş kampının en çalışkanı olmasına rağmen, aniden cep telefonuna "slm, ben yıldırım.konya'ya gidiyorsun.kib,bye." tadında bi mesaj geliyor ve genç adamın dünyası başına yıkılıyor. cep telefonu 21.yy'ın iletişim aracı ama futbolcuya gideceğini mesajla iletmek de orta çağ'da bile yapılmayacak bi yabanilik.

hadi bunu geçelim diyelim. fahri bugün ibretlik laflar etmiş medyaya..bi cümlesi beni çok etkiledi.. "Hocamız da son anda haber aldığını söyledi. Nasıl oluyor acaba bu anlamadım!..Ben bir teknik direktör olsam benim oyuncumu kimse bana sormadan satamaz!..Ya birileri birilerinden korkuyor,yada birileri kendi kendine karar veriyor." diyor fahri. yerden göğe haklı. ertuğrul sağlam, büyük takım hocalığı uğruna, değerlerinden, karakterinden vazgeçiyor, küçülmeyi göze alıyor. demirören'in kuklası oluyor..

ama gün gelecek, demirören ertuğrul'u da kağıt havlu gibi kullandıktan sonra kullanılmış prezarvatiflerle beraber çöpe atacak.

olan da, her zamanki gibi, cefakar beşiktaşlıma olacak...
asa

8 yorum:

Adsız dedi ki...

yaramaz adamdı iyi oldu

wasted times dedi ki...

bence de iyi oldu. fahri futbol olarak beşiktaş'ta oynayacak çapta bi adam olmadı hiç bi zaman..ama fahri gibi 6-7 tane daha yaramaz adam sayabilirim şu an kadroda olan.konu o değil.

benim demek istediğim, yöntemin yanlışlığı. adam canını dişine takıyor, çalışıyor, çabalıyor sonra sen bi sms'le adamı gönderiyorsun..çağırsın hocası ertuğrul ile menajeri bay sinan engin, konuşsunlar, yollasınlar..koca beşiktaşı da gazteye, dergiye maskara etmesinler..

yoksa, kesin doğru transfer..1,5 trilyona bulmuşsun fahri'ye alıcı, direk sat zaten..belki de bu seneki en doğru işlerinden biriydi..

Barizzio dedi ki...

Her işin adabı vardır,
bu yapılan resmen izansızlıktır!
Ve evet, malesef Ertuğrul, geldiği günden beri, onca başarısızlık vs'ye rağmen kaybetmediği güvenimi kaybetmiştir.
Fahri iyidir kötüdür, kimse bi takımdan böyle gönderilmeyi hak edecek kadar kötü değildir.
Hani evladımızdı bizim futbolcularımız?? Hani aileydik biz??
Yıktınız, bitirdiniz lan beni!!!

Adsız dedi ki...

appiah için de özel bir yazı yazacak mısınız?hani şu öldü ölecek derken habersizce sözleşmesi askıya alınan,6 aydır fb yönetiminin tek bir telefon dahi açmadığı,hakkındaki haberleri televizyondan öğrenen appiah.yoksa hassasiyetiniz sadece telefonla öğrenenlere mi?yoksa yazarsanız aziz yıldırım sizi de tesislere almaz diye mi korkuyorsunuz?

Barizzio dedi ki...

Yani bu konuda bir şey söylemek zor, tevatür çeşitli, dostum.
Birisi net bir şekilde habersizce takımdan gönderiliyor.
Diğeri ise 2 senelik bir sakatlık periyoduna giriyor, sözleşmesi askıya alınıyor (ki yabancı kontenjanı için olduğunu takdir edersin) ve parası düzenli ödeniyor.
Aziz ne yapsaydı, evinde oda mı verseydi adama?
Artı fener yönetimi de, kendi çapında serzenişini iletti Appiah'a: "madem bu kadar fenerliydin, niye davet edildiğin halde gelip takım arkadaşlarını seyretmedin Sevilla karşısında?".

Adsız dedi ki...

Ve işte yine aynısını yapıyorsunuz;
Fenerbahçe-Appiah arasındaki olayı Fenerbahçe yönetiminin açıklamaları,Beşiktaş-Fahri olayını ise Fahri'nin açıklamaları üstünden yorumluyorsunuz.
Halbuki Fener yönetimi gibi Ertuğrul da çıkıp açıklama (açıklama dediğim kıvırma)yapmıştı.

Demirören ve tayfasından nefret edebilirsiniz(etmiyorsanız sorun vardır zaten) ama olayı iyice "vurun abalıya"ya çevirdiniz.Medyanın Beşiktaş'ı şamar oğlanına çevirmesine taraftarın bu kadar kolay ortak olmasına şaşıyorum.Yeter yahu.

Barizzio dedi ki...

Sevgili arkadaşım,
Medya, Beşiktaş'ı şamar oğlanına çevirir, çünkü ratinge ihtiyacı var. Bense senelerdir tribünde üzgün, kırgın bağıran seyirciyim. Yani yaklaşık 5 senedir bahsettiğin medyanın gazına gelmemiş bir insanım.
Hatta bu sene de yeni açıkta olacağım. Müsadenle sabrı taşan bir taraftar olarak en çok benim hakkım olsun takımımı şamar oğlanına çevirmeye.

Adsız dedi ki...

Appiah'ı İtalya'ya gönder ertesi gün bu adamdan haber alamıyoruz diye Fifa'ya şikayet et sonra da adamı Sevilla maçına çağır gelmeyince küs oh ne güzel.