25 Mayıs 2011 Çarşamba

altta kalanın canı cıksın


Şampiyon olduk, kutlamak, gururlanmak vs hepsi hakkımız; aykut hoca ve alex için duygularımı anlatma yeteneğine sahip değilim ne yazıkki, daha öyle bir yazı da okumadım; belki rahmetli islam çupi tercüman olabilirdi... iki sezondur gerçek rakiplerle yarışmıyoruz; para olunca başarılı fatih terim ve boas gazlı tayfur ile yarışmak çok daha keyifli olacaktır...

6 yorum:

Al lee dedi ki...

öncelikle hoşgeldin Trap,
rica ettin hemen de postu kaldırdık zaten içime çok da sinmemişti ben onun yerine gidip Volkan'ı bizzat döveyim de rahatlayım :)
bakalım bu sene nasıl geçecek, bence ilk ipucunu Fatih Terim'in yardımcıları açıklanınca öğreneceğiz.

köşeli dedi ki...

efsane trap hoşgeldin..
dileğine katılıyorum.. özellikle terim yorumun çok doğru..
al lee abi hakan ünsal denilen "herif" olmasında kim olursa olsun.. benim kaynaklar davala, şaş, taffarel diyor ki gönlümden geçen üçlü de bu.. (tugay'ımızı unutmadım tabi o da altyapının tek sorumlusu olsa ya!)
drogba, buffon, kallström, selçuk inan derken hepimiz heyecanla bekliyoruz.. ilk defa paralı bir başkanımız oldu.. yalnız hakan ünsal ve necati ateş haberleri ne kulübümüzle ne de beklentilerimizle uyumlu değil.. öyle olmayacağından eminim ama abramovic beklerken yeni a.sezginimiz olmasın sayın aysal.. lütfen sakın..

köşeli dedi ki...

ve bir şey daha..
özellikle al lee nin yorumlarını merak ediyorum bu konuda..
yukarda hakan ünsal ve necati'yi istemediğimizi söyledim.. ortalıkta dolaşan haberlere göre semih şentürk, batuhan ve türkiye'den bir yabancı konuşuluyor.. (hakan ünsal'ı sevmem ama içerden aldığı bir haber olduğu kesin bkz bugünkü hürriyet) türkiye'den yabancı kim arkadaş ?.. aynı terim batuhan'ı da adam ederim diyor.. aynı terim'in milli takımdaki prensi semih'e de hayır diyeceğini sanmam.. velhasıl olmamış transferler üzerine konuşmak mantıksız eyvallah.. ama aysal'ın terim yüzünden sezgin olmasından korkuyorum arkadaş..

Adsız dedi ki...

@Köşeli, there is always hope if you have Fatih Terim! dierek Halilyan özelliğimi ön plana çıkartıorum.. İkincisi çok kalite, etkili ve başarılı bir iş adamı olan Ünal Aysal ın futbolcuya dayalı düzen istemediği Fatih Terim'i getirmesiyle belli oluyorki takımın en büyük sorunuydu. Teknik direktörün verdiği direktifi yerine getirmeyen, getirmeyince cezalandırılmayan futbolcular gördük, herkes gördü..Kaliteli yabancı aliyim, eldeki türklerle bu işi götürürüm dediler, BAM üçlüsü ile koca sezon geçirdik 2 direk ara pas atamadan.. Selcuk İnan'ın 3.5M USD yıllık ücreti bu yüzden önemlidir.. Türke msj sizde iyi oynayın, size de veririzdir..Kaliteli yabancı ancak kaliteli türkle birleşince maya tutuyor.. Tek başına Keitanın halini gördük solunda arkasında adam gibi oynayan olmayınca..
Söylenecek çok şey var ama, yaraya parmak basılıyor diyebilirim..Taraftarra yakınlığı ile değil, iş adamı kimliğiyle oturan mesafeli bir başkanı diğer türlüsüne tercih ederim. Zira Adnan Polat'ın başkanlığını 8-9 sene bekledik, yapabildiğini yaptı..Ama fazlası için daha profesyonel bakış açısı lazımdı ve bence geldi. İçin rahat olsun kardeşim..

KinG

trapano dedi ki...

@allee
eyvallah biz de altta kalmadık:)

@king
hoşbulduk ama çok aşık yorum yapmışsın

Adsız dedi ki...

@trapano kardeşim, seviyoruz yapcak bişi yoq..belki çok umutlu yazmışımdır ama ülke ekonomisi bile kötü etkileniyor arkadaş GS nin durumundan..:)

KinG