4 Eylül 2010 Cumartesi

Şişersin


Yunanistan'ı bu kupada gönülden destekliyordum. Türkiyeyle birlikte sempati duyduğum takımlardandı. Ancak, izlemekten dolayı esef duyduğum maçla birlikte açık bir kin beslemeye başladım bu takıma. Tanrıya şükür, oynadıkları çirkin tiyatro ellerinde çabucak patlayıverdi ve Atina'ya yarından tezi yok dönüyorlar..

2 yorum:

Adsız dedi ki...

bu oyunu delikanlı gibi oynamayanların eline böyle verirler afedersin. hafta boyunca abdi ipekçi, sinan erdem civarlarında kamptayım barizzio, gelirsen beklerim

w.t

köşeli dedi ki...

hele hele şu tanjeviç'in üstüne yürüyen herif varki oturduğum yerde çıldırdım.. aklınca maçı ciddiye aldıklarını göstermek için panoları tekmeliyor.. ne güzel demiş tanjeviç tiyatro yapma diye.. neyse ne.. blog içinde sadece barizzio ile takip ettiğimi sanıyordum wasted ağabey de takip ediyormuş, abiler tanjeviç'e hakkını iade eden bir yazı için yarı final mi bekliyoruz ?..
o zaman hıncal'dan farkımız kalmaz bence.. başarıya endeksli yoruma gerek yok.. fransa'ya mağlup olsak bile yeni bir jenerasyona cesaret edip eskinin hegemonyasını yıkan, kanserli haliyle maçlara çıkan tanjeviç yürekten alkışları hakketti bence..