24 Şubat 2010 Çarşamba

vay be!

cm ya da fm ergenliğimdeki sevdiğim 2 şeyden birisiydi. diğeri malum tabi. saatlerce hareketsiz bi monitörün karşısında oturup kendi kendime konuşmam ailemin korkmasına sebep olmuştu. halbuki diğer malum aktivite daha endişe edici boyuttaydı.

neyse fotoya gelelim, arkadaşın yolladığı bu foto, yıllar sonra fmye dönüş yapmama sebep olacak ondan korkuyorum. haa muhteşem bir teknoloji ve grafik harikası değil, sadece menajerin başarısını daha da iyi takdir eden cümleler koymuşlar. yeni stada isim vermek neymiş kardeşim, board of club is satisfied your performance, supporters sang song of trapano, ya da bana admirer olan bir futbolcu oyuna bu kadar bağlanmama yeterken, stada isim vermek neymiş, iyiki o dönem yokmuş yoksa şuan internet kafelerde "ver lan şu turu geçeyim" diyor olabilirdim...

3 yorum:

Murat Avcı dedi ki...

Vay be!!! Süper bişey bu.. Wallpaper bile yapılabilir :)

Başarılarının neler oldugunu merak ettim dostum.. Bende yıllardır oynarım hiç karşılaşmadım bununla.

Adsız dedi ki...

4 senede 2 şamp ligi, 4 lig, 3 lig kupası.

kif

Adsız dedi ki...

Banada Konya Sekersporla 4 sene sonunda 1 super lig ve sampiyonlar liginde gruptan cıkma basarısı gosterınce adımı koydular..Fakat benım stad daha ancak 10 bin kisi kapasiteye ulastı..Onceki kapasite 500 kişilikti..