25 Aralık 2009 Cuma

Avatar


Normal şartlarda, bir film, ilk gazla 8ler civarında puanlarla başlar IMDB'de. Sonra sindirildikçe, ağır abilerin intibası şekillendikçe azalır notlar, ve 10,000'li oyları devirdikten sonra asıl formuna ulaşır. Misal, Inglourious Basterds, 9 civarı girdiği listede, şimdi 8.5'lerde, 100,000 oy oldu, artık çok oynamaz kanımca.

Buysa bi garip çıktı. İlk 3 gün sonunda 8.4 görünce, bu film 7 puan civarında kapatır 2009'u diyordum ki... Gün itibariyle IMDB notu 8.8. Allahsız tosbağa biladerim Al Lee finans piyasaları ve Antakya cemiyet hayatından fırsat bulur bulmaz gideceğiz, artık filmin adını duyunca bile heyecanlanıyorum, olsa da izlesek..

6 yorum:

armgn dedi ki...

7,5 ama zaten notum kıttır onu da söyleyeyim

ramram dedi ki...

Biz gelmeyelim yani

kiki(kazım kazım) dedi ki...

mekana ferraiyle gelsen ne olur

bunu anlatan bir sahne var filmde izlerken yakalarsın eminim :=)

Barizzio dedi ki...

Alınganlık yok!
Senç lavuğu yüzünden halen izleyemediğimi vurgulamak amaç..

köşeli dedi ki...

imdb de bazen çok kötü filmlerin ortalaması yüksek çıkabiliyor. popülist bi yaklaşımı var. yaw nese ciddileşmeyelim ağabey boşverin avatar'ı felan da vavien efsane bir film olmuş gidin görün derim. hele ki z.demirkubuz, n.b.ceylan ve reha erdem gibi türkiye'nin en iyi yönetmenlerinin bugüne kadar izlediği yoldan o kadar farklı bir mecraya kaymışki bu da lazımmış dedirtti. bayıldım.

Arzu dedi ki...

izledin mi, begendin mi?