1 Ekim 2009 Perşembe

hoca gitse de başlasak...



CSKA maçında beşiktaş'a baktığımda takımda bu havayı gördüm: denizli gidince toparlarız zaten... futbolcular o kadar karaktersiz ki, daha maça başlarken maçın bitmesini bekliyorlar. hepsi bugün uyuyalım, sabah uyandığımızda haftalar geçmiş olsun, denizli gitmiş olsun, luce ile ilk idmana çıkalım... hani tamam bu bir beşiktaş geleneği haline geldi, tamam da oyuncuların da bu kadar nankör olmamaları lazımdı. geçen sene aynı haldeki takımı tüm sezon boyunca basına karşı koruyup motive eden hocaları için oynamaları lazım. haftalardır hepimizin yaptığı "yanlış kadro, ben olsam şu ilk 11le çıkarım" geyiğine inat "daum, rijkaard en doğru 11le mi çıkıyor" diyerek mücadele etmeleri lazım bence. rıza, ertuğrul arada takımı satıyorlardı basın önünde ama mustafa hocalarına da aynı şeyi yapmaları nankörlüktür. geçen sene denizli olmasaydı ne yusuf istanbula tekrar gelirdi, ne nobre sözleşme yenilerdi, rüştü emekli olmuştu, belki tello portekize dönmüştü...

3 yorum:

ramram dedi ki...

Ne diyim trap kardeşim, haklısın. Daha önce bir yorumumda yazmıştım. Yanlış kadro, yanlış diziliş, yanlış transfer falan tamam da abi bi takım bu kadar maçta 2 gol atamaz mı ya?! Fenerbahçe sürünürken Alex çıkıyo bitane çakıyo. GS kötüyken Keita geliyo bitane atıyo, attırıyo. Şanssızlık da bi yere kadar. Geçen sene canavar gibi oynayan adamlar bitane dışarda şutla da mı gol atamaz?! Bugünki maçta bi ara Nobre-Nihat DM, Ernst-İbrahim Kaş Striker oynadılar. Bu hocanın dizilişi olamaz. Holosko bitirmiş zaten sezonu. Sonlara doğru bi 5 dk Beşiktaş'ı gördüm, gol attı, nası mutlu oldum ya. İnanılmaz rahatladım.

Neredeydi Tello bu maç?! Yerli oyunculara çok bir şey diyemiyorum. Allah için yetenekleri yettiğince bir şeyler yapmaya çalıştılar ama yabancılar ne yaptı abi bu maçta? Ya da son 7-8 maçta? Ernst ve Ferrari dışındakilerin mesleklerine de saygısı yok anlaşılan. Biri formsuz olur tamam, ikisi olur o da tamam, hepiniz mi düştünüz formdan. Ne biçim iştir bu?!!

Bozuk saat bile günde 2 defa doğru gösterir. Bu kadar maçta ne yaptılar? Yönetimle ya da teknik direktörle bir sorun varsa gitselerdi sezon sonunda.

Hadi hepsini geçtiniz. Şampiyonlar Liginde oynuyorsunuz, bari piyasa yapın, sezon arasında gidin bi yerlere.

Alınan parayı kafaya takıyorlar desem Nobre ne b*k yiyor o zaman?

Sinirliyim kardeşim!!!

ahmetokur dedi ki...

Bu sene çok zor Beşiktaş'ın işi. Ama ligde henüz herşey bitmiş değil. Kesin bir yargıya varmak haksızlık olur. Şampiyonlar ligi grubunu görünce zaten 'Elveda' demişti Beşiktaş. Şimdi lig için çalışmalı

trapano dedi ki...

@RAM
taraftar olarak zor bi sezon geçireceksiniz belli.