2 Temmuz 2009 Perşembe

TOKİ'den sol gösterip sağ vurma klasikleri#1


18 yorum:

Al lee dedi ki...

bu daha çok TOKİ'den göstere göstere vurma klasiği :)
bi de itiraf et Trap, kıl oluyosun biz böyle transfer yaptıkça di mi :)

Adsız dedi ki...

@allee

yok işte bu transferlere niye sinir olayım allee? köşeli ile de aynı sorunu yaşıyorum. ben sizin herşeyi abartarak, sanki gizli gizli kakayı almış havasında olmanızdan şikayetçiyim. ne diyiim abi off ya hiç kimsenin aklına gelmedi nası buldunuz bu adamı ya bumudur? kader keitaya da yorumumu akşamki yazına yazacam.

trapano

Adsız dedi ki...

trapano'dan sağ gösterip sol vurma klasikleri-1

Adsız dedi ki...

gizli aldılar trapım napalımm?? kavga ede ede mi yapalım aziz başkan gibi...bu da bi yol ve transferi yapan GS..sen neden şikayet ediosunn?..:)

burkay

Adsız dedi ki...

@burkay

ya klasik bir afrikalı sağ kanat oyuncusunu sağ gösterip sol vurduk diye söylerseniz sinirlenirim ama bıraktım sinirlenmeyi çünkü ben sizi harbi gözümde büyütmüşüm.

trapano

Barizzio dedi ki...

@ herkes
Ben rakiplerim iyi transfer yaptığında harbi kıskanıyorum. Ama bi yandan da ali güneşin anelkadan çalım yemesi, kewell'ın bize enfes bi gol atması falan da şık gelmiyor değil.
Ne var ki, gerçekten bugün açıklanan oyuncunun soy ismini duyunca yaşadığım heyecan ve korku, ismini duyunca azaldı. Vaktiyle sinan engin bu adamı beğenmiş, bunu duyunca da içim rahatladı :)
Nereyi gösterip nerenle vurduğun çok da önemli değil; adam bir baros-kewell-arda gibi bir hücum hattın varken bence çok da mükemmel bi transfer değil.

Adsız dedi ki...

trapano bıraksın burayı, ayrı fenerbahçe blogu açsın?

Barizzio dedi ki...

@adsız
Niye abi, galatasaray blogu olmasını mi istiyosun buranın? :)
Malum trap giderse öyle olacak :)

Adsız dedi ki...

eleştirimi övgümü anlamadım :)ayrıca ne olursa olsun bırakma niyetim yok, biz boş sözleşmeye imza attık, karar herzaman yönetimindir. barizzionun dediği gibi asy cezayayi olur ki bu da kimin hoşuna gider

trapano

Adsız dedi ki...

@barizzio

kardeşim, sağ gösterip vurmaktan kasıt burda apaçık şekilde, onu bunu yazdınız biz şunu aldıktır.. daha iyisini daha bombasını aldık deildir...bizim transfer haberlerimizi büyüttüğümüzü düşünüosanız hafızanızı biraz kaşıyın...mehmet topuz ortalığı yıkarken türkiyeye şimdiye kadar en kariyerli spor adamı geliyor..2. planda kalıyor.. büyüten biz oluorsak hala, bloga kilit vuriyim ne diyeyim..:D

@trap
kusra bakma da bro, hep GS ye alttan çalışıosun, cwp verince eyyamcı pislikler eyliosun bizi..:)
sora ASY cezayayı fln fln..zaten var onlardan bi ton...hem gözünde beni büyütme, aynı yolun yolcusuyuzz...

burkay

Adsız dedi ki...

en kariyerli teknik direktör diyemeyince en kariyerli spor adamı oluyor.

Adsız dedi ki...

@herkes;

bu blogta formasını çıkarıp klavyeye dokunan biri varsa o da benim anasını satiyim :) elbette traponoya karşı cimbom'un haklarını korumak bana düşmez..bugün trap yazar "toki'den sol gösterip sağ vurma klasiği" diye yarın senç yazar "mehmet topuz+özer+emre belöz+aziz yıldırım < emre çolak (bak arda demiyorum)"
:)

kısır döngü işte bu :) devam eder..blog da, blogculuk da güzeldir sözün özü..

w.t
r.hisarüstü
bir akşamüstü

Adsız dedi ki...

trapano-rıdvan dilmen
barizzio-andy gray(sky sports)
allee-aziz üstünel
wasted times-tabiki m.demirkol

bence en doğru eşleşmeler budur, tamamen objektiftir.aziz yıldırımı sevdiğimden selçuk yula gibi gözüksem de eleştirdiğimde olur o yüzden başkanın sevdiği rıdvana daha yakınım ahah

trapano

Adsız dedi ki...

trapano-gürcan bilgiç (kapasitesi olup da formayı çıkaramayan)
wasted-b.t.
al lee-bulamadım
barizzio-harika

üzgünüm trapano, ama bu blogta okumaktan hoşlanmadığım tek yazar sensin. fenerbahçe ekseninden azıcık çıkarsan güzel yazılar patlatacağına da eminim.

Adsız dedi ki...

@adsız

illa bi sıfat bulmak mı gerekiyor FR a? sen nasıl dersen onu kabul edelim arkadaşım, bnm TDliği konusunda bi sıkıntım yokk...:)

yazarlar konusunda isim bulamıorum zira bayadır birilerine benzeteceğim bi yazı göremedim...

burkay

Adsız dedi ki...

@adsız
formayı çıkarmak isteyen kim arkadasım? gürcanı da hiç sevmem o ayrı futbol gram anlamaz, altan tanrıkulu-levent tüzemen ve o, cmci kekolar. ziya şengül desen daha iyi enazından futbol oynamış:)

yorumuna kendi açımdan değil de blog açısından bakarsak sevindirici; benim yazıları sevip barizzionunkileri sevmeyen insanlar tanıyorum, tam tersi de varmış :)

@burkay
abi konuyla alakam yok ama söylemeden edemicem, abi sen hep böyle yapıyorsun, biri sana güzel cevap verdimi cevabın hazır: illa öyle olmak zorundamı, benim açımdan bi sıkıntı yok, pencereye çıkmasın,farketmez kardeşlerin seni terketmez...

trapano

Adsız dedi ki...

@trap
walla bi sıkıntım yok, TD liği de kötü deilki be üstadım...kıllığına muhabbet olsun die yazdığım dorudur güzel tespit, yakaladın beni...:)))
onun dışında trap senden özel bir ricam olacak,tabi kabul edersen...3 büyüklerin transferlerini total bi masaya yatırıp bi karşılaştırma yapabilirmisin modern futbol adına..??

burkay

Barizzio dedi ki...

@trap
Beni andy gray'e benzeterek bir kez daha gönlümü çaldın eeşk herif, kendisi FIFA 98'de, ingilizce maç seyretmeye meftun olmamıza sebep olmuş büyük insandır :)