21 Temmuz 2009 Salı

hadi samet işler açıldı




geçen sene brezilyalı dönemi kapanır gibi olan fenerbahçe bu sezon yine samba yapacak. alex, r.carlos, deivid, edu(seneye döner takıma), bilica, wederson'a ek olarak christian ve dos santos transfer edildi. bu durumda geçen sene gözden düşen tercüman samet de rahatlamış oldu,transferleri duyunca almanya kampında yüzü gülmeye başlamış, gerçi işi artık daha zor, hepsine nasıl yetişecek göreceğiz. bu kadroyla portekiz ligine kabul edilir fenerbahçe heralde. kadrolarındaki isimsiz brezilyalılarla göze hoşgelen, avrupada başarılı işler yapan porto, sporting, benfica'ya fenerbahçemizi de eklesek abartmış olmam.

transferlere gelince youtube ve benzeri sitelere bakarak oyuncu değerlendirmem. kısa kısa maç görüntüleriyle ibrahim üzülmez'i milan'a transfer edebiliriz. elimde bütün bir sezonun maç kasetleri olsaydı oyuncular hakkında yorum yapabilirdim. belki de galatasaraylı gibi bakabilsem cihan kamer'e " vayyy bee helal olsun,sağ gösterip sol vurdun bu takımın muhamed ali'sisin james bond'usun, hepimiz poulseni bekliyorduk, olsun canın sağolsun,ne güzel sürpriz oldu bence bu daha çok yakıştı"gibi yorum yapmam lazımdı. yapamam.
ulan geldik yine ... koduğumun istanbuluna

6 yorum:

Adsız dedi ki...

fanatiklerin kendilerine yazar payesi biçip, doldurduğu bir blog olmaya başladı burası. yazık.
bu bloga kahvehanelerden mi yazar toplanıyor anlamıyorum.

Adsız dedi ki...

ezik misin trapano arkadaşım? ne bu her yazıda galatasaraya laf sokma derdindesin.yukardaki arkadaşın dediği gibi yazık ediyorsunuz güzelim blogunuza.ömer çavuşoğluculukla bir yere varamazsınız. benden söylemesi.

kerem

trapano dedi ki...

@kerim
ezikmisin derken? arkadaşım derken?
buralardan bir yere varma gibi bir derdimiz olduğunu hissettirdiysek özür dileriz.taraftarlığın güzelliklerinden taraftar arasındaki seviyeli atışmayı anlamayan senin ve yukarıdaki adsız arkadasının eşsiz kahvehane yorumları ve dikkate almayacagım uyarılarınızla blogumuza renk kattınız.hoşgeldiniz.

Adsız dedi ki...

o deil de, trap bişi sorcam, çevrendeki kaç GS li sağ gösterip sol vurma muhabbeti yaptı?? ben, sencer gibi GSliler blogları takip edip gazeteleri okurken adı yazılan isimlerin olmayacağını, haldunun onlarla görüşmediğini zaten biliyorduk. O yüzden gazetelere atılan başlıklar kendilerini bağlar bence. baros, kewell gibi isimlerden sonra keita ismi yine bizim gibi GS lilerde geçen seneki sevinci yaratmadı belki ama ihtiyaç olan bölgeye iyi bir adam aldığımızı düşündürdü. Ben açıkçası bekleyip görücem..GS üstünden yorum yapıosun çoğunlukla, ama gergin ben oluyorum mesela..:)
düşünmek lazım...

burkay

trapano dedi ki...

burkay da konuşunca eleştirileri dikkate aldım ve trapano etiketli yazıları inceledim. 35 yazı var ve ben sadece 2sinde galatasaraya laf atmışım. hatta galatasaraya değil de alleeye laf atmışım.35te 2 nasıl her yazıda her fırsatta galatasaraya laf atıyor gibi göründü onu anlamadım. burkaya lafım yok da, yukarıdaki 2 çocuk kerimle adsız arkadaşı cevabını bulmuştur umarım.

Adsız dedi ki...

Trap,

eksik yazmışım yazarken. Önceki yazılarından birine yaptığım yorum gibi yazılarından ziyade yorumlarında giydirme operasyonu yapıosun..:))
Yukarıda yazdığın cevaba istinaden bunu söyleyebilirim. Ancak bloga yazar olarak seçilmiş birinin üstüne de ezik misin die yorum yapmak pek olmamış. Zira bu blog öyle bir blog değil...Bizde de hata var yorumcu olarak, zira dışardaki arkadaşlığımıza dayanarak biraz fazla samimi yorumlar yapabilioruz. Ama bu hiçbir şekilde yanlış anlaşılacak bir seviyeye de gelmemişti. Yorum yapan kişilerin biraz daha dikkatli olması gerekir sanırım. Çünkü trap şu an kürsünün arkasından konuşuo...

burkay