1 Temmuz 2009 Çarşamba

3 profesyonel fenerbahçeli


  1. biri inkar eder
  2. biri itiraf edip susar
  3. diğeri hiç konuşmaz

sonuç olarak hepsi profesyonel, hepsi fenerbahçeli...

9 yorum:

Volvox dedi ki...

Bir de Guiza var,büyük takımda oynamak için gitmek ister konuşur söyler talibini arar.

Guiza verdiğin 2 numaraya çok yakın.

köşeli dedi ki...

evet buldum buldum! (banyodan çıplak fırlamış haldeyim!) fenerbahçe'nin en büyük sorunu bu işte! hakan şükür, bülent korkmaz, tugay kerimoğlu, arif erdem, suat kaya şimdilerde arda turan gibi (ve adını anımsayamadığım bir çokları) formasıyla özdeşleşmiş bir olmuş futbolculara uzun yıllardır sahip olamamasıdır fenerbahçe'nin sorunu.. evet yok muydu müjdatları, kemalettinleri, lefterleri, rıdvanları... vardı ama mazilerde.. oğuz ve aykut'tan sonra bana bu nitelikte bir oyuncu sayabilir misiniz?.. belki rüştü adaydı bu duruma o da beşiktaş'a geçti.. profesyonelliğe eyvallah (hoş iğreti duyuyorum bu tanımdan ama 2009'dayız işte! yaşasın real yaşasın kapitalizm! neyse dağıtmayalım konuyu) ama "amatör" duygularla türkiye'den başka takımların sunduğu milyon avroları reddedecek futbolculara da ihtiyacı var büyük takımlarımızın..
(aziz yıldırım'ın şaka yollu teklifine adnan polat'ın "arda türkiye'de galatasaray'dan başka takımda oynamaz o galatasaray'ın ruhudur" cevabı fena bir örnek değil) şu anda -hatta yukarıya dönersek- altyapıdan yetişmiş veya fenerbahçe formasıyla yıldız olup o formayla özdeşleşmiş, "fenerbahçe'nin ruhudur o" diyebileceğimiz bir oyuncu var mı oğuz'dan aykut'tan beri?.. sanırım trapano bıyık altından müstehzi şekilde fenerbahçe'ye bir eleştiri getiriyor.. ee haklı, hepsi profesyonel!
(buarada beni trapano buraya getirdi, aynı topraklarda büyüdük, top koşturduk, ona müteşekkirim)

trapano dedi ki...

@köşeli
bırak ben yeterince eleştiriyorum fenerimi, destek istemedim. buarada ardanın gslığı 15dk gerçekten. ayhan servet gökhan fotosu arattırma bana...

köşeli dedi ki...

@trapano
yine fanatizm.. sözün bittiği yer..(nasıl len, tam d sınıfı amerikan filmlerindeki karakterler gibi, "profesyonelce" cevap)

Adsız dedi ki...

trapano kardeşimmm:)

yazında yazmıosunn yorumunda belirtiosunn..bizim damara basıosunn..biz de yorumları döşüoruzz..yazın çok yorum alıoo...:D

bırak artıkk GS nin değerlerini manipule etmei..paraysa mevzu 200 mil dolar verirsin gerekirse yaparsın ardayı Fenerli...:D ama GS li olarak bilinecek mevzu bu..

burkay

Adsız dedi ki...

@köşeli
ahah evet zaten bu cevabı bekliyordum, yoksa 472374 yorumla biterdi tartışma:)

@burkay
sana da cevap vermicem çünkü harbi uzar tartışma :)

trapano

Barizzio dedi ki...

@gençlik
sizce luis enriqueler grerrardlar (gençkenki everton formalı fotosu çıktıydı geçenlerde:) ) pis adam da bi bizimkiler mi takım tutuyo yav. Abartıyosunuz, ciddi söylüyorum abartıyosunuz. Biraz relax, siz geleceğisiniz bu ülkenin :)
ps: "köşeli" adlı arkadaşımızın yorum tarzını Halil Karababa adlı bir arkadaşıma çok benzettim. Bu yüzden onun bir iki cümlesini kullandım.

Adsız dedi ki...

herkes profesyonel, kim fenerbahçeli (gerçek fenerbahçeli)?

Adsız dedi ki...

semih volkan gökhan önder(bakmayın fenerde olmayacaksa rusyaya kaçmış adam) selçuk, tercüman samet, yenilerden bekir.

trapano