24 Mayıs 2009 Pazar

yaşlanıyoruz...

tuna kiremitçi vatan gazetesinde müthiş özetlemiş; "Biz erkekler, yaşlandığımızı ne zaman anlarız? Futbolcular artık bizden genç olduğu zaman. Kendimi hâlâ biraz delikanlı saymamı sağlayan son mohikanlardan biri, iki yaş büyüğüm Tugay’dı.Artık bana moral verecek sadece Rüştü’yle Maldini kaldı. Onlar da emekli olduğunda oturup düşünmeye başlamak gerekiyor."
***
kiremitçi maldini'nin de tugay gibi bugün veda ettiğinden habersiz..elinde son kale rüştü kalmış..bu güzel oyunu çok fazla takip etmeyenlerin maç izlerken şaşırarak söyledikleri "bu adam hala oynuyor mu?" cümlelerine konu olabilecek kaç oyuncu kaldı geriye acaba..bugün iki tanesi daha eksildi..futbolculukları, mesleğe adanmışlıkları tez konusu olacak bu iki değerli adamı saygıyla anarken aynaya bakma, kendimize dönme durumunda kalıyoruz kiremitçi gibi..malesef zamanın üzerimize bıraktığı toz gün geçtikçe daha da birikiyor..anılar artık hayalleri daha fazla bastırıyor..söylenecek çok şey var tabi ki ama doğru kelime kombinasyonlarını bulmak zor..zaman çok acımasız..
***

4 yorum:

Barizzio dedi ki...

Eline saglik bro, sayende yine gecem berbat, heyhat...
O diil de ne sicti carmelo, cumartesi gecemi yedi itoluit. :)

Adsız dedi ki...

yazıyla hüzünlenip aşağıdaki victoria resmiyle avunuorummm bilaver...

burkay

nameless dedi ki...

Zaman "çok acımasız" olmasına rağmen neden "herşeyin ilacı" olarak nitelendirilir aynı zamanda??
Ayrıca, "anılar"ın yeniden "hayaller"imize bir şekilde girmesi mümkün değil midir?
yazın sorulara garketti gecenin bu saatinde beynimi.. eline sağlık w.t. güzel yazı..

ramram dedi ki...

daha durun diyorum hepinize. kıçım başım ağrıyo, romatizmam azdı yazıcanız daha siz o beyaz bölümlere. kısmet olursa biz de okuycaz. daha durun...