5 Mayıs 2009 Salı

arsenal-man.utd.

"arsenal, golü maçın başında yemeyecekti" demek çok anlamsız, bu eşleşmenin kaderini en iyi özetleyen cümle "sıklet farkı" olur..serinin birinci maçında arsenal'in ilk yarım saatte yediği dayak roma biletini kimin alacağının habercisiydi zaten, süpriz olmadı..ronaldo azmış bünyesini -bi tanesi olağanüstü olmak üzere- iki golle tatmin etti..bu seviyede başarılı olmak için; çok sağlam bir takım oyununa spektaküler bi kaç yıldızın sıradışı performanslarını katmanız gerekiyor..demek istediğim; arsenal için belki de asıl sorun ronaldo gibi fark yaratabilen bi yıldızının olmamasıydı..arsene wenger'in tıfıllarla dolu genç ve dinamik kadrosunun bi noktada tıkanıyor olmasının en önemli nedeni budur..manchester'a diyecek lafımız yok..barcelona'da xavi-iniesta ikilisi topa ne kadar hakimlerse manu'da da fletcher-carrick ikilisi bi o kadar rakibi bozabiliyorlar..deli gönül bu herifleri karşı karşıya izlemek istiyor..mesajım chelsea'ye..

gol pası verirken al da at diye bağırmak :)

6 yorum:

nilay dedi ki...

Bebisim maclar izlemeye, yazilar yazmaya baslamis ben bloga girmeyeli..

Barizzio dedi ki...

Maç beni çok sıktı be harcanık,
c. ronaldo o inanılmaz futboluna rağmen kendini yere çirkefçe atışlarıyla gönlümü kaybetti. buz gibi soğudum. g.t rosetti de her zamanki gibi iğrenç maç yönetti bence.
Üzülerek söylicem, carrick-fletcher ikilisini göremiyceksin finalde, malum, "çakma sencer" çok fena indirdi fabregası, kartın rengi kırmızıdan bile koyu olabilirdi :)

Adsız dedi ki...

Alex 90 doğumlu bir oyuncu soktu ikinci yarıda; geleceğin sabrisi geleceğin belezoğlusu olabilir girdiği tüm pozisyonlardan sonra hakeme el kol işaretleri yapan bir çocuktan bahsediyorum

bakalım alex bu genci evcilleştirebilecek mi ?

Adsız dedi ki...

yazının sonuna "fletcher'ın finalde oynamayacağı da biliyorum" diye not düşmüştüm ama bariz yorumlarda illaki yazar diye sildim sonradan :) demek istediğim; güneşi gördüm :))

w.t

Barizzio dedi ki...

@ adsız
alex dediğin adam, c.ronaldodan tut beckhama kadar kimleri dize getirdi, en kötü kafasına iki krampon yer adam olur :)
@ wt
bundan sonra her açığım yakalandığında bunu söylicem, sevdim :) babayı gördüm :)

fufinho dedi ki...

ronaldo muthiş,almunia salak,wenger daha salak...