17 Ağustos 2008 Pazar

premier lig 1.hafta

manu an itibariyle newcastle ile cebelleşedursun chelsea premier lige müthiş bi giriş yaptı..portsmouth'u yarım saatte teslim aldılar..scolari'nin dünyada denge futbolunu en sağlam oynayan takıma heyecan ve hareket getirdiğini söyleyebiliriz.."lampard ve ballack'ın olduğu ortasahada deco'ya nasıl bi yer açılacak" sorusuna bugünkü maç sağlam bi cevap oldu..maç biteli 2 saat oldu ama lampard-ballack-deco üçlüsünün pas trafiği ve takıma getirdikleri hız portsmouth'luların başını hala döndürüyodur..deco barcelona'da oynamadığı her maçın acısını çıkarır gibi oynadı..

liverpool forvetinin toplam fiyatı ile galatasaray'a 50 binlik süper stad yapılır ama dün sunderland'e karşı onca pozisyondan tek gol atabildiler..

iyi taransfer yapan takımlar sezona kötü başlar kuralına tottenham'da uydu, boro' ya karşı etkisiz kalıp yenildiler..boro'da mido sakatlıktan geri döndü, çanlar tuncay için çalıyor...
dsd

3 yorum:

Adsız dedi ki...

tuncay'ı hiç sevmem ama mido'nun oynayacak hali yok,şiştikçe şişiyor.

deco ne oynadı yahu çok top kaybı yaptı,ikili mücadelelerde ayakta kalamadı daha zamana ihtiyacı var bence,lampard'a hastayım.

berbatov'u satanı biz de satarız!

manchester'da yeni elemanlar birbirlerine benziyor,o saçlar ne :)
vidic-ferdi,terry-carvalho bunlar nedir kardeşim.

crouch'u alan küme düşsün! bi de 11milyon pound diyor çıldıracağım.

Gutierrez nasıl bir topçudur?mallorca'da hayrandım bu adama bugün 2 katına çıktı.bir yandan da diyorum ki hep büyük takımlara karşı izledim acaba kapanan bir rakibe karşıda bu kadar etkili olabilir mi yoksa işin sırrı ileri çıkan rakip defans mı?

Barizzio dedi ki...

Deco ilk resmi maçında bence tatminkarın üzerinde oynadı.
Crouch Türk takımlarına karşı oynuyor, başka da hiçbir maçta oynayamıyor arkadaş.
vidic-ferdi,terry-carvalho, bunlar türkiyede asla göremediğin (uche högh ikilisinin bile yakınından geçemediği) devasa stoper ikilileridir kardeşim.

Adsız dedi ki...

mido'nun şişmiş bi tarafını görmedim ben de.sonradan girdi, gayet de iyiydi.gol de attı.

katılıyorum ben wasted times'a..