26 Ağustos 2008 Salı

acaba?

kendi sahanızda iki gol yiyip berabere kalmışsanız, gittiğiniz deplasman malta'da bile olsa yolculuğunuz "acaba"larla geçer..maçtan sonra "ah aykut, istanbulda o hatayı yapmayacaktın" der miyiz, bilmiyorum..sabri yokken sağ bek tercihi önemli..skibbe, linderoth'u o bölgede oynatırsa galatasaray bu seneki sağ bekini kazanmış bile olabilir maçtan sonra..çizgiye hangi sıklıkta iner, içeri kaç orta keser bilinmez ama çizgi defansın da, ters kademenin de kralını yapar tobi..olay tek bölgede de bitmiyor tabi..ayhan ve topal ne defansın ne de hücum bölgesinin içine çok gömülmemeye çalışmalı..kewell denizli maçının yarım saatini dili dışarda, dinlenmek için çizgiye kaçarak oynadı..bu akşam yüksek tempoyla oynanması gereken maçta 90 dakika sahada kalması mantıklı olur mu? bükreş, galatasaray'ı uyutmaya çalışacaktır..galatasaray'a turu, savunma konsantrasyonunu kaybetmeden tempo, pres ve hızlı oyun getirir..kalli olsaydı, önde nonda-yaser arkalarında lincoln-arda-kewell oynardı, skibbe klasik 4-4-1-1 le oynayacaktır..herşeyden önemlisi kadrodaki herkesin bu seneye dair en büyük motivasyonu şampiyonlar ligi, bunu kaybetmemek için savaşacaklardır..

hjkh

9 yorum:

Adsız dedi ki...

galatasaray nicin cl'ye kalmali?
kalmali cunku 2.defa uefa kupasini kazanirlarsa ustelik saracoglunda kazanirlarsa beni saracogluna gomun:)) onun icin en iyisi lige kalsinlar da gruplarda sonuncu olsunlar bizde gulelim biraz:)
trapano

Adsız dedi ki...

Galatasaray Şampiyonlar ligine kalsın. Fenerbahçe de kalsın. Kalmakla da kalmasınlar, güzel şeyler yapsınlar. Avrupa kupasında yakaladığımız güzel hava, güzel imaj daha da güzelleşsin. Beşiktaşımız da buna katkıda bulunsun biz de her maçtan sonra etilere çıkıp bayrak sallayalım, bu yaz yaptığımız gibi. Tabi bunlar olurken Fatih Terim gibi burnumuzdan getirmezlerse iki elde iki bayrak dolaşırız artık.

Adsız dedi ki...

gruplarda 2takımda başarılı olsun dostluk ortamı türk futbolu ilerliyor devler liginde 2dev falan...sonra 2.turda fener elensin,hemen o hsonu gs bjk tribünlerinde alay eden pankartlar yok köyüne döndün yok yolun buraya kadar bırakın bu işleri...
gs grupta sonuncu olsun bjk tekrar gruptan cıkamasın(5takım arasından 3.olmayı nasıl başaramıyor anlamıyorum istanbulun 3.takımı eheh),bizde gülelim keyifli olur
trapano

Adsız dedi ki...

E işte sen gibiler yapıyor bu pankartları:)
Ram doğru söylüyo bence, herkes bişeyler başarsın, artık türkiye, kulüpler düzeyinde avrupanın en başarılı 4. ülkesi olsun mesela. Sonra devam edersiniz dalga geçmelere.

Valorem

Adsız dedi ki...

Evimde ligtv olmasına rağmen sadece beşiktaş maçlarını izliyorum. Futbol keyfini yaşamak içinse avrupa liglerini takip etmek gerekiyor. Ben kendi ligimin keyfini de yaşamak istiyorum. Lig açılış yazılarında bi b*ka benzemese de lig başladı, hayırlı olsunları duymak istemiyorum. Bakın olimpiyatlara bu iş sadece spor değildir. O kadar derdin, sıkıntının içinde Atatürk spordan ve sporcudan bahsediyorsa; bu konulara bu kadar basit bakmak tartışılacak birşeydir.

Adsız dedi ki...

ne demiş şair
sari mavi yesil mesil farkeder
yuruyoruz ayri yolda biz
futbol siddettir futbol holiganliktir
futbol adam bicaklamaktir...

trapano

Adsız dedi ki...

Ya allahaşkına neyi tartışıyosunuz siz??
Artı bu cümleler ne böyle ya,
Futbol bu mudur, yuh size!

KinG dedi ki...

hocanın bence önceki maçlarda tek santrafora yönelmesinin bir sebebi de arka tarafına özellikle ön liberolara güvenememesi,hala sakat olan oyuncular yüzünden kadro değişiklikleri zorunlu oluyor,bu da yeni gelen kendini ispatlamaya çalışan biri için handikap...mehmetin sakat olduğu oynadığı tatsız keyifsiz toptan belli...işi zor, alternatifli oynaması lazım, can sıkıcı ne olursa olsunn...
başarılar diliyim takımıma, barizzio sempatizan kimliğiyle zaten fenere dilemiş, bana gerek yokk...:p

Adsız dedi ki...

galatasaray 1-0 öndeyken 90 da yesin elensin,fener taraftarı sırplar'a karşı ırkçı pankartlar açsın,uefa ceza versin avrupa kupalarına 1 yıl katılamasınlar.
beşiktaş finalde saraçoğlu'nda trapano'ya 3 tane atsın.