8 Mayıs 2008 Perşembe

yaptığınız ayıptır!


özhan abi başkanken transfer sezonunun fenomeniydi..ne zaman flaş bi transfer sözkonusu olsa devreye girer, yüzlerce galatasaraylının hayallerini çöpe atardı..

haim fresco'dan bahsediyorum..

zırt pırt devreye giren haim fresco'dan..

pires'te, gallardo'da, saviola'da hep o devredeydi..öyle ki, memlekette "haim fresco devreye girdi" diye bi cümle kalıbı bile oluşmuştu..bi yerden sonra olay öyle bi hal aldı ki, insanlar bu cümleyi okuduktan sonra transfer haberinin devamını okumaz oldular..

şimdilerde popüler olan ise fotomaç'ın fenerbahçe'ye her gün bir yıldız getirmesi ve fener'in aynı gün websitesinde bu haberi yalanlaması..en son Ronaldinho'yu getirmişler..hem de "Koç, Ülker ve Avea"nın katkılarıyla..Fenerbahçe'nin cevabı da gecikmiyor haliyle..

Ama cevap da öyle bi cevap ki, artık sınırların zorlandığını çok net gösteriyor..

Fenerbahçe'nin resmi sitesinde yayınlanan cevap aşağıda..bizim için de geleceği tahmin etmemek elde değil; yarın öbür gün fotomaç bi "Henry Fener'de" haberi yapar, Fener'de "Allah belanızı versin" diye cevaplar...

"Kulübümüzün Ronaldinho'yu transfer edeceğini iddia eden gazete bu transfer için Koç, Ülker ve Avea'nın da sponsor olacağını öne sürmektedir. Masa başında yaptığınız çirkin yalan haberlerinize spor dünyasına kaynak sağlayan Türkiye'nin önde gelen kurumlarını alet etmeyiniz ve artık yalan transfer haberlerinize bir son veriniz. Yaptığınız ayıptır ve gazetecilik etiği ile bağdaşmamaktadır."

Hiç yorum yok: