5 Ekim 2009 Pazartesi

atın-yiyin, futbola heyeCan verin

Maç yazısına gerek yok. Galatasaray'ın şimdilik oyun felsefesi budur..

3 yorum:

Adsız dedi ki...

Diğer maçlar kadar savruktuk taki golü yiyene kadar..Maçı izleyenler hatırlar pozisyonları, ilk yarı Arda kardeşimin soldan içeri getirdiği 2 top vardı, içerdeki adama bıraksa tık die dokunacağı, ve diğer maçlarda yaptığımız gol pozisyonlarının kopyası..en az bunun gibi 2-3 topta elano ve baros kardeşlerimin var ilk yarıda..ikinci yarıda baros un kaçırdığı akıllara zarar gol pozisyonu ve gol yemeden önce nondanın kaçırdığı pozisyon..arkadaş bunları diğer maçlarda atıyorduk, az veya çok..ve bence en sıkıntılı olanı servetin ismini ilk yarıda karşı sahada ardanın isminden fazla duymuyorduk..hani taktik teknik analize girmiyorum, hakemin aydının ayağını dizini kırmaya varan hareketlere faul vermeyi bile layık görmemesi de, nondanın yaka paça indirilip penaltı verilmemesi de mevzu deil..ölü toprağı var çocuklarda..canlandırmak içinde maalesef servet devreye giriyor, şaka olmalı ama gerçekk..hayırlısı olsun,hoca görmüştür illaki olanı biteni..Total patlama oldu bu hafta...:D

KinG

köşeli dedi ki...

gönül, sevgili barizzio'nun muse güzellemesinden başlamak isterdi.
veya trapano'nun bizim oranın topçu tayfasına dair bahsettiklerine bir iki anı eklemek.
ama raconu biliyoruz abi -bizim trapano'nun uyarısıyla- altta kalan yazılara yorum yapılınca haybeye gidiyor yazılanlar. anlayacağınız rağbet görmüyor.
galatasaray ve atın yiyin muhabbetine gelince; bugünlerde atın yiyin felsefesi geçerli gibi görünmüyor da bundan yola çıkarak akıllarını peynir ekmekle yemişcesine yorum yapan futbol delikanlılarına ne demeli?!
herhalde türevinin yaşadığı enteresan-şanslı-güzel olay (maksat trap kızmasın bu kadar açtım)bizimkilerin kaybetme-berabere kalma gibi futbol yasalarını unutmasına sebep oluyor.
ulan uzay takımı denilen barcelona geçen sene hep kazanıp-hep iyi mi oynadı?..
sezon içerisinde tabi ki düşüşler yaşanacak, bu gayet normal. yarın türevinin ilk mağlubiyetinden sonrada biz demiştik takım kötü oynuyor diyecekler mi? aynı yorumlar yapılacak mı?
yapılırsa da anormal!
yapılmasa da!
velhasıl skora göre futbol yorumculuğuna bizim efsaneleştirdiğimiz tipsizlerde soyunuyor bazen!

dipnot:ulan şu türbülent uygun istifa etti ya, yarın öbürgün de ulusal takımın eleme maçları var ve büyük ihtimalle başarısızlıkla sonuçlanacak. acaba bu ilginç karakter o koltuğumu hayal ediyor!!

ahmetokur dedi ki...

Diyecek fazla birşey yok.
Çok yazık oldu.