1 Ekim 2009 Perşembe

4 büyüklerin 4 hATayLISI


gökhan zan- milli takımın vazgeçilmezi. ileri derecede türkçe biliyor. kendi yarısahasında sağ kanada kayıp asist yapmak istiyor(bi gün olacak). en büyük eksiği sürekli sakatlanması. şimdilerde facebookta "i am gökhan zan, i use ğhar sabunu" reklamlarında boy gösteriyor.



selçuk inan- manisasporda parladı, geçen sezon attığı şık gollerle milli takıma çağırıldı. mobileti var. kawasaki, aprilla kullananları görgüsüzlükle suçluyor.türkçe biliyor.



ismail köybaşı- onun da mobileti var, transfer parasıyla onu keşfeden sezgin ustasının mobilet atölyesini yeniledi. milli takımın geleceği. bir hataylıya biçilen en yüksek değere sahip. türkçe biliyor.



ayhan tumani- köln akademisini ilk4te 4.lükle bitirdi. daum'un yardımcılığını ve tercümanlığını yapıyor. türkçeyi anlıyor ancak konuşamıyor. türkçe ve diksiyon dersleri devam ediyor.

8 yorum:

Adsız dedi ki...

_ReDFoX_

bir hatayli olarak gokhan zan'in hatayli oldugunu hatta bizim nerdeyse her ay 1 kere mangal yapmaya falan gittigimiz komsu köy akdari'dan oldugunu biliyordum da digerlerinin hatayli olduklarini hiç bilmiyordum tesekkurler bilgiler için.bu arada bu turkçe biliyor bilmiyor muhabbetini tam olarak anlamadim biraz açar misin ?

ahmetokur dedi ki...

Ah bi sakatlanmasa Gökhan.

trapano dedi ki...

@redfox
antakyalıysan anlamışsındır :)

ramram dedi ki...

la olm özledim antakyayı be. Arsuzda bi kebap partisi şimdi.

Adsız dedi ki...

ismail iskenderunlu.

31 buçuk

Adsız dedi ki...

_ReDFoX_
antakyaliyim evette anladigimdan emin olmak istedim :)
arapça veya hatay'da konusulan diger dillerden birini de biliyorlar mi onuda yazsaydin keske.bu arada senin memlekette mi hatay ?

trapano dedi ki...

@adsız
asıl ben antakyalıyım. 31buçuk

@ram
önce 2kıyma, ardından 1er kuşbaşı yanında közlenmiş domates, zerzavat, en son kapanış 1tane ısıtılmış kuşbaşı...sofra toplanır karpuz kavun son duble rakı, eyi yedik eyi...

@redfox
memleket antakya, orda gülmek amaçlı yazdım ya türkçelerini.

Unknown dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.