17 Eylül 2009 Perşembe

go-to-guy


Sevdiğimiz NBA tabirlerindendir. Son saniye hücumunu kullanacak adamı işaret eder. Hidayet misal, Orlando'da bu görevi üstlenmekte belli bir süredir.

Dün gerçekten çok güzel geldik farklı yenilgiden son hücuma. Rahat bir turnikeyle maçı uzatmaya götürebilirdik, ama çeyrek final öncesi iki uzatmalı maç oynamış olmak büyük riskti.

Herkesin konuştuğu üzre, çok güzel bir son hücum "çizdik". Ama Atsür, belli ki "topun el yaktığı anlarda" (wasted'a selamlar) henüz çok iyi bir tercih değil. Olmadı, olsa tarih yazacaktık. Ama 6'da 5 yapıp benim turnuvada inatla en korktuğum rakiplerden biriyle eşleştik. Heyecanla bekliyorum çeyrek finali, Yunanları yenebilecek güçteyiz, umarım kötü bir gün geçirmeyiz. Yunanistan'ı geçersek ben finali göreceğimizi düşünüyorum. Bu sefer neden kupa olmasın!!

3 yorum:

Adsız dedi ki...

Tanjevic, maç sonrası düzenlenen basın toplantısındaki açıklamalarında, Engin Atsür'ün son kullandığı hücumla ilgili olarak, şunları söyledi: "Bizim aklımızda Ender'in içeri dalıp Hidayet'le ikili oynaması vardı. Ancak Ender dip çizgide Engin'i gördü ve bu gerçekten çok iyi bir karardı. Bana göre müthiş bir son hücum ettik. Çizsem, böyle bir hücum çizerdim. Son toplar maçlara heyecan katıyor. Bunu çok yapmaya başladık." Buraya dikkat-tabi bir çeviri faciası da olabilir-"Hayata renk katıyorum böyle yaparak. Bir köprünün üzerinde yürüdüğümüzü düşünün, küçük adımlarla ilerliyoruz ve bir top rakibimizi belirliyor. Bundan sonraki maçlarda 20 sayıyla kazanıp maçı son topa bırakmak istemiyoruz ama bu adrenalin, bizi biz yapıyor".

inşallah tanjeviç yunanistan maçını da renklendirmeye çalışmaz ..

Levent

Adsız dedi ki...

mesele top el yakarken saklanmamaktır sevgili bar. yıldız olmanın ilk yolu budur parkede..

yarın ne olur, kestirmek zor..muhteşem bir savunma maçı olabilir..tam avrupa basketbolu maçı olacak..biz alan savunmasını da iyi yapıyoruz ama turnuvanın bu işi en iyi yapan takımıyla oynayacağız..hayırlısı olsun..

w.t

Adsız dedi ki...

Takımda giren çıkan herkes hemen hemen aynı performansı gösterebiliyor aslında..rotasyonumuz bence gayet iyi..bi anda deli defans, bi anda deli ofans olabiliyoruzz..kemik savunmamızla çok net bir galibiyet daha alabilirizz..bu takım nedense-hiç olmaz cidden- bu sefer bana güven verdi oynadığı basketbolla..desteklenmeyi sonuna kadar da hakedio..bize düşen de karma yapıp iyi düşünmekk...:)


KinG