19 Mart 2009 Perşembe

Mutlu Menajer


Uzun vadeli hedeflerden bahsettik durduk. Rafa Benitez geldi geleli Liverpool çıkış ivmesini de sürdürüyor, bu da bir gerçek. Kimileri "bu kadroyu da şampiyon yapamıyorsa gönderilmeli" diyedursun, benim onlara tavsiyem, Agger ile Rio Ferdinand, ya da Terry arasındaki seviye farkını, ya da bunun gibi bir çok mevkideki oyuncu kalitelerini göz önünde bulundurmaları.

Benitez bugün kulübün resmi sitesinden yapılan açıklmaya göre 4 sene daha Liverpool'da, Lazinho'ya hayırlı olsun. Kendisi şu kelimelerle ifade etmiş mutluluğunu: "I am the happiest manager in the world!".
fena çırçır oldum, bisküvi muz kapan gelsin hisarüstüne

3 yorum:

Adsız dedi ki...

şampiyonlar liginin yılmaz vuralı desem çok tepki olmaz inş:)

trapano

Adsız dedi ki...

trabzon'un başındaki bülent uygun.

lazinyo dedi ki...

barizzio'nun bahsetmiş olduğu uzun vadeli hedefler ve taştan çıkarılmakta olan ekmek tamamen doğru saptamalardır. liverpool kadrosu bazı yıldızlarını tenzih edersek man.u. kadrosuyla kıyaslanamaz. bu nedenle uzun maratonlar yerine eleme sisteminin geçerli olduğu turnuvaları kazanmak ve buna uygun planlamalar geliştirebilmek daha akılcıdır, kısa vadede tatmin yaratır. ama "artık dünyanın tüm kupalarını kazanmanın zamanı geldi" demek ve bunu yapamadığı için rafa'yı eleştirmek zalimlik olur.tek kusuru kanımca hispanik oyuncu saplantısıdır. başarılarının devamını diliyorum...