15 Temmuz 2010 Perşembe

Guti Beşiktaş'ta


José María Gutiérrez Hernández

Bugün itibariyle Beşiktaş'ta. Vikingur maçını tribünden seyredecek. Çok konuşulacak, birçokları yaşlı diyecek, işe yaramaz diyecek. Bence kim ne derse desin, büyük iştir, çok da işe yarayacaktır. Hala kafamda kestiremediğim Beşiktaş orta sahasını iyice belirsiz hale getirdi kafamda tabi bu transfer. İyi bi fikri olan varsa lütfen yazıversin, biz de önümüzü görelim.

9 yorum:

köşeli dedi ki...

ernst-necip
hilbert guti quaresma

bence iyi bir orta saha oldu.

köşeli dedi ki...

buarada ben nihat'ın hala bitmediğine inanıyorum. hilbert'i kesebilir.

Barizzio dedi ki...

Eyvallah köşeli.

Tuttum sayılır bu orta sahayı. Ama necip doldurabilir mi o üçlünün arkasını ondan emin olamadım :)

köşeli dedi ki...

abi necip iyi oyuncu bence. bide sahada 6 yabancı olacak. ferrari-sivok ikilisinin kesilemeyeceğini -toraman'dan sağ bekte faydalanabilir-, ernst, quaresma, guti'nin yerinin garanti, forvet hattınızda nihat'ın tek oynayamadığını, nobre'nin ultra kazma olduğunu düşünürsek oraya da bir yabancı yazıyoruz -bobo veya yeni transfer- etti mi 6..
hatta ve hatta şu düzende hilbert'e bile yer bulamadık.
yani abi genç yetenek faslı dışında bu adama mecbursunuz sanırım. yoksa ekrem dağ, uğur inceman gibileri alacak o mevkide formayı..

-buarada kafa açması açısından küçük bir not hilbert sağ bekte de oynayabiliyormuş-

Adsız dedi ki...

o diil de keyfini çıkar kardeşim... kaç yıldır orta sahamda görmek istediğim adam bjk da..ne dyim...tebrikler tüpçüye..

KinG

Barizzio dedi ki...

@köşeli
haklısın, tek istisna dünkü maça bakarak toramanı bu sene yabancı sıkıntısına düştüğünde stopere koyup savunmayı tek yabancıyla aradan çıkarmaya çalışacak gibi geldi bana. Çünkü dediğin gibi, orta 5lide 3, forvette 1, defansta 1 kişi garanti gibi yabancı. kalan 1 kişiyi de rotasyonla bulucak artık.

@king
Burkitom, Galatasaray'la adı çıktığında bile heyecanlanmıştım türkiyeye gelsin tek diye. İnşallah güzel olur, ilk kez forma arkasına adam ismi yazdıırma ihtimalim husule geldi :) Ankara nasıl?

Adsız dedi ki...

harika ötesi bir transfer bence guti. bizim ortasahamızdaki kazmaları gördükten sonra guti'yi izlemek için bjk kombinesi bile alabilirim..

w.t

Adsız dedi ki...

ankara süper kardeşlik...hava mükemmel, lojmanda top oynamaya müsait..hehe..onun dışında umarım takım bizim geçen sene çektiğimiz ulen bu hafta kim oynayacakları yaşamazzz..çünkü guti ve quaresma direk oynamalı bro..ne kadar izlesek kar..forma arkasına isim için ise, senin ismin totos guti nin isminden iidir aga..kırıcı ama öle walla..hehehe..

KinG

Al lee dedi ki...

canım kardeşim
anladığım kadarıyla Schuster iç saha maçlarında tek ön libero 2 ofansif orta saha, iç saha maçlarında ise 2 ön libero tek ofansif orta sahayı tercih edecek. Yani iç sahada Ernst-Tabata(Delgado)-Guti, dış sahada ise Ernst-Ekrem-Guti görecez. Kanatlarda ise Nihat ve Quaresma forvete yakınlaşacak, Hilbert ise oynadığı zamanlarda daha çok sağ bek olarak tercih edilecek gibi