5 Mayıs 2010 Çarşamba

fenerbahçe türkiye kupasına renk katıyor...

madem alamayacaksın her sene her sene finale kadar niye çıkarsın kardeşim? fenerbahçe'nin olayı başlıkta da belirttiğim gibi kupaya renk katmaktır..trt'in maç yayınlarını özlemişiz, maç öncesi belediye başkanı, emniyet müdürü ve vali ile ropörtajlar ufak çapta "ne oluyor lan" dedirtti. maçı da kupayı da golü yedikten sonra beraberliği panik dakikaları gelmeden bulan trabzonspor hak etti..colman'ı ve özellikle selçuk inan'ı ayrı bi yere koymak gerekiyor. tranzonspor adına farkı onlar yarattı..fenerbahçe'nin urfa'daki varlığı alex'in varolduğu ölçüdeydi. kaptan da yapacağını yaptı zaten, golü yoktan yarattı adeta..2-1'den sonra ömer üründül'ün semih ve gökhan'ı almıyor diye daum'a saydırması ayrı bir konudur, geçelim..gap arena'da kolbastı bu ülkenin güzel bi fotoğrafı oldu, not düşmek lazım..trabzonspor başkanı ben olsam takımı bu akşam trabzona götürmem, sıragecesi-ciğköfte olayına girer, galibiyetin keyfini çıkarırdım..bu arada kupa töreninde song'un üstündeki formada yazan "rasimcan" ismi ne demektir, biri biliyorsa yazsın şuraya..neticede song gibi kaptana yakıştı kupa kaldırmak..
***

4 yorum:

Adsız dedi ki...

fenre gol gol gol 30 sene oluyor!

köşeli dedi ki...

oyuncular yeni formalarla katıldılar törene.. sanırım kupayı almanın coşkusuyla formaların isimlerine bakmadan giydiler.. çünkü birçok oyuncunun üstünde farklı isimler yazıyordu.. rasim can trabzon'un altyapısından bir oyuncu..
maça gelirsek diyecek pek söz yok.. wasted doğru söylüyor maçı izlerken üründül'e ve spikere saydırıp durduk.. trabzon 2.golü atınca nerdeyse sessizleştiler..
buarada trabzon 2-3 takviyeyle seneye taş gibi takım olur.. açık yüreklilikle söylemek gerekirse colman-selçuk inan ikilisi bizim sarplı-ayhanlı--topallı-barışlı orta saha kombinasyonlarından çok daha iyiler..

Adsız dedi ki...

hep daum yuzunden ondan once finalede cok cikmiyoduk hic aklimiza gelmiyodu

köşeli dedi ki...

efes pilsen'in kapatılması konusunda iki kelam edilsin yahu.. bu herifler göz göre göre bi tarihi kapatıyor.. nerdesin be barizzio:))