21 Nisan 2010 Çarşamba

Milano'da garip gece


Barsa'yı son 3 sezonda bu kadar etkisizleştirebilen kaç takım gördük?

%68 top kullanma oranıyla oynadı yine somon renkliler (bkz. Ross'un gömleği), boru değil. Ama çoğunluğu hazırlık pasları ve her zamanki orta saha döngüsüydü. Dün akşam topun orta 3lüden ileri 3lüye akışını neredeyse bloke etti Inter. Otobüs geyiğine girmek istemiyorum, ama onca yorgunluğun üzerine 990 KM yolculuk da Xavi'nin onca pas hatası yapmasını kısmen açıklar bence (illa ki biraz taraftar gözü oldu bu cümlede).

Messi bu sene 3. kez Inter tarafından istop edildi, Mourinho zamanında Ronaldinho'yu durduramamıştı, bu sefer daha beter çalışmış dersine. Çok yerinde bir sertlikle bezdirdiler, inanılmaz bir direnç gösterdiler ona karşı.

Bir not da Pique için. Adam bir santrforun toplamda 2 maçta anca gireceği sayıda pozisyona girdi, ama neler yaptı orada! Katalanların Sabri'si yorumuma geri dönmek durumunda kaldım tekrardan.

Epey kolayladı Inter, ama herkes gibi onlar da dünyanın en pis deplasmanına gittiklerinin, dünyanın en büyük takımlarının orada ne hallere düştüğünün farkındalar. Bu nedenle halen temkinsiz açıklamalarda bulunmuyorlar. Yine de tur geçme iddaası olsa parayı Inter'e yatırırım gibi. En son ne zaman bir İngiliz-İspanyol harici takım aldı sahi CL'i?

2 yorum:

trapano dedi ki...

bastım 20tl aldım 47liramı bugun

Barizzio dedi ki...

Güle güle harca genç..