30 Mart 2010 Salı

17 Şubat 1984 - Derwall'in ilk sezonu..




yıllar pek çok şeyi değiştirdi, futbola ve büyük hocalara bakış açımız hariç..

not: arşiv çalışması için Milliyet'e teşekkürü borç bilirim..


7 yorum:

Eren dedi ki...

Bu yazıları mükemmel zamanlama ile yayınladığın için de ben de sana teşekkürü borç bilirim. Ülkede pek birşey değişmemiş.

Adsız dedi ki...

Bence burada tarafsiz davranmamissin. Hocalara bakis acimiz diger takimlardan farkli degil ne yazikki... Son 10 senede kac tane hoca degisti kac tanesine tahammul ettik bir bak istersen hatta onu da bir yazi haline getirmeni rica ederim. Hatta Fatih Terim harici son 20 senede kimler geldi kimler gecti onu da sayabiliriz...

thePLAYER

Barizzio dedi ki...

Sevgili arkadaşlarım.
Bu dünyanın hemen her yerinde böyle. Galatasaray da her kulüp gibi, bir seneyi 4. tamamlasa ve sonraki sezon ortalarında takım 3. ise o direktörü yollar, acı ama gerçek.
Manchester taraftarları kulübü bastığında Ferguson için yönetim son bir sabır istedi. O sezon ve sonraki 20 sezonda da sayısız şampiyonluk elde ettiler. Ama istedikleri o son sabırdan da bi sonuç çıkmasaydı ferguson efsanesi olmayacaktı.
Kim "biz başarısızlıklarda teknik direktörü suçlamayız, bizim için uzun vade başarısı önemlidir" diyorsa, kendisi bana PM atsın lütfen, kendisine gülen popomu gösteririm cam'den :)

köşeli dedi ki...

barizzio abi kızmada sanırım ben ve al lee aynen öyle diyoruz.. rijkaard takımı bu sene ve hatta seneyede şampiyon yapamazsada -aynı ekiple- başımızda kalmasından yanayız.. buarada abi popo görmek istemiyorum :))

Adsız dedi ki...

İyi de geçen sene Skibbe gitti Bülent Korkmaz geldi daha mı iyi oldu?

1 sezonu 4. tamamladıktan sonra 2. sezonu gören teknik adam oldu mu ki? Ben hatırlamıyorum inan. Varsa 1 tane numunelik vardır. Hatta o sezon 4. bitireceği garanti olunca gider bizim takımlarda teknik direktör..

Sanki teknik direktörlere 2 sezon dayanılıyor sonra gönderiliyor gibi konuşmuşsun da ondan dedim bro yanlış anlama.. Yoksa poponun meraklısı da deiliz =))

thePLAYER

Barizzio dedi ki...

Oki gençlik.
Büyük cimbom taraftarı; görücem hepinizi. Bu arada görücem derken, bu sene galatasaray'ın şampiyonluk şansı %20-%30 civarında halen bence. Görücem derken, bi gün mutlaka birinizin ağzından duyarım, çıkarırım karşınıza "başarı önemli diil gönüller birlik" masallarınızı.
Bu arada Al Lee sen bu tehditlerime tabi diilsin, torpilin var benden :)

Unknown dedi ki...

izin verirsen yayınlayacağım bende ..Zamanlama mükemmel teşekkürler.