23 Ağustos 2010 Pazartesi

seyahat ve seks içerikli bir öneri

Tarih 22.08.2010

Galatasaray şapkasını takınca kepçeleri iyice ortaya çıkan yardımcımla yeni açık alt bölümdeki yerimizi toplamda 70 tl karşılığında aldık.. Tez canlılığımla alakalı şekilde bi saat önceden stattaydık.. Malum 3 ay sonra olmayacaktı bu stad.. Havasını solumak için son fırsatlar.. Tribünler dolu.. Fakat herkes gergin.. Feribot seferlerini bile iptal eden deli, serin bi rüzgar var.. Oysa ki üzerimdeki parçalıyla maçtan yarım saat önce 87.dakikasını oynayan Hakan Balta kadar terliyim.. Sadece hoplayıp zıplamaktan değil.. Benim de üzerimde bir gerginlik var.. Tezahüratlar, şimdi destek tam destek babında, tüyleri diken diken edecek kadar gürültülü.. Fakat "oynayın artık yoksa ..keriz" anlamına gelen bakışları anlamak için, insanlar ve tribün atmosferleri konusunda uzmanlığa gerek yok.. Yardımcım maçın başlamasıyla beraber Mustafa Sarp konusunda tereddüte düştü.. Bu adamı bi yerden tanıdığını fakat çıkaramadığını söylüyordu.. Aklımdan sebze halinde görmüşsündür veya Samandağı'nda ki kebapçının suratı asık garsonudur gibi iğrenç espriler geçerken Ergiç -ki sosyalisttir, takdir ederim- güzel bir gol attı.. O anda golde kazmalık rolünü üstlenmiş olan Mustafa Sarp'ı Nasır dayıma benzettiğini söyleyen yardımcıma "tek kelime daha edersen senle yollarımız ayrılır" bakışı atınca o da işin ciddiyetine vardı.. Bu dakikadan sonra yaşadıklarım hakkında uzun cümleler, paragraflar kurabilecek kadar hakim değilim kendime..Kısa kısa, kesik kesik..

-Bilmiyorum sanırım 6783. kez olacak ama Mustafa Sarp yeteneksizdir.. Bir daha söyleyim mi ?..
-Rijkaard trapano'da bi dolap dolusu olan keten pantolonlardan giymiş..
-Ulan Ayhan olur ya gökten üç elma düşerse, üçü de sana girsin!
-Kewell aslanım benim.. -Yardımcım burda benden cesaret alarak çok yakışıklı ya gibisinden birşey söyledi, nerdeyse önümdeki insan azmanlarına atıyordum onu.. Mustafa Sarp'ı tipsizliğinden dolayı sevmediğimizi, Kewell'ı yakışıklılığından dolayı sevdiğimizi bile düşünmüş (!) ilginç bir bakış açısı tabi..-
-2.gol geldi.. Yine bizim sosyalistten.. Ufuk'a bu maça kadar çok güveniyordum.. Tek kelimeyle söyleyim.. Zormuş..
-Arda iyi hoş güçsüz, Baros iyi hoş güçsüz..
-Elano'yu özlemişiz..
-Adnan Sezgin'e küfürler başladı.. Bilinçli taraftar diye buna derim.. Oyunculara çokta kızmanın alemi yok.. Yetenekleri bu kadar.. Dün izlediğim maçta o kadar sövdüğüm Barış, Mustafa, Ayhan iddia ediyorum -aynı mevkideki- Hüseyin ve Ergiç'ten fazla koştular.. Fark ne peki?.. Sosyalist yoldaş Ergiç bizim kekolardan daha yetenekli.. Rijkaard'a bu orta saha niye yaratıcı oynayamıyor diye eleştiri getirenlere sadist bir şekilde orta okulda Reşat'a daldığım gibi dalmak, alnımla burunlarını kırmak istiyorum.. Abartılı cümleler bir yana Türk futbolunun içine eden mantık böyle güzel adamlara sabredemeyen bu çok bilmiş mantıktır..
-Rijkaard gitsin, Terim veya Lucescu gelsin diyen 10000. kişinin suratına s..ayım..

-Günün en güzel dakikaları.. Ali Sami Yen çıkışı arabacıdan tükürük köfte keyfi.. Cidden lezzetli.. Hukukçu yardımcım da günün en güzel dakikaları olduğunu düşünüyor..

-Adnan Sezgin'e K.İskender'den gelsin.. "Sana seyahat ve seks içerikli bir önerim var.. ..iktir git..

***

1 yorum:

ahmetokur dedi ki...

Herşeye rağmen Bursaspor maçında gerçekten bu skoru haketmedik. Baya sağlam saldırdık Bursanın üzerine ama gerçekten onlarda sağlam durdu karşımızda.

Yani tamamen takıma bağlamamak lazım.Takım iyiydi, hakem inanılmaz kötüydü.
Maçın kırılma anı 45.dakikada Volkan Şen'in oyundan atılmamasıydı. Hee.. şu da var, Baros'un hakeme yaptığı omuz hareketi de %100 kırmızı karttı ama Volkan'a vermeyipte Baros'a cıkarsaydı kırmızıyı hakem katliamı yaşanırdı o stadda.Maç sonuna kadar küfür yerdi,hakem bunu göze alamadı.

Yine söyledim söylüyorum bu takımın en büyük ihtiyacı sağlam bir kalecidir.