3 Ocak 2010 Pazar

o formayı çıkarmadan önce bir düşün...

semih ve ilk 11 sevdasıyla ilgili düşüncelerimi daha önce paylaşmıştım. performansından memnun olduğunu göstermek için uzatma opsiyonunu kullananan yönetime rest çekmiş. bunları görünce alex dışında hiçbir futbolcuya özel tezahurat yapmama kararı aldım...

9 yorum:

Adsız dedi ki...

içerde çözülebilcek sorun karşılıklı hatalarla buraya geldi.semih kadar kulüp de hatalı.

1453

TA dedi ki...

bence sen bu yazıyı yazmadan önce düşünseydin daha iyi olurdu.

Adsız dedi ki...

3. forvet arayışı içerisinde olan bir yönetim varken kim olsa istenmediğini, sadece gerek olursa ki muhtemel gelecek olan forvet ile guiza nın sakatlanması lazım, düşünür. Yıllardır adamı bir şekilde as oynatamadınız. Bırakın da biz de oynasın bari...:)

KinG

armgn dedi ki...

niye? sence başkan yanına çağırıp konuşamaz mı federasyona sözleşmeyi göndermek yerine? ya da semih bu kulüp için farklı değil mi? gökhan ünalı paratya boğacaksın, güizaya servet dökeceksin semihe gelince kepçe yerine kaşık. bu adamlar mesleğini yapıyor, hangi meslekte olursa olsun kabul etmezsin. semih de etmesin ve gitsin. fenerbahçelilik taraftar için parayla satılmayacak birşeydir. futbolcu transfer olarak fenerbahçeliliğini satmaz

trapano dedi ki...

@armağan özkaynakçı
hocam bu adam derdinin para olmadıgını açıklamadımı? derdi ne ozaman? ilk 11 garantisimi? gitsin xereze torinoya ilk 11oynasın... başka fener yok ama semih çok, kimse kusura bakmasın.

trapano dedi ki...

@t.ç
vala az bile yazmışım...

@burkay
alın abi alın, bende boboyu isterim beşiktaştan..

Adsız dedi ki...

Ha BOBO dersen ayrı tartışırız onu..biz Antalya'da otele götürürüz, sora siz forma giydirip imzayı attırırsınız...:)))

KinG

Adsız dedi ki...

opsiyonlu sözleşme yapmasaymış... fb'nin sözleşmeyi uzatması yasal hakkıdır.

jorge campos

Sheila Tequila dedi ki...

Semih artık ne yapsa haklı. Adamın üzerine yıllardır yapışmış "nöbetçi golcü" ünvanı. Sıyrılmak istiyor,kendini göstermek istiyor böyle son dakikalarda oyuna girerek tam performansını gösteremeyeceğini de biliyor. Yönetimin ne yapmaya çalıştığını da anlamıyorum. Elindeki güzelim Semih'i kullanmıyorsun hala forvet arıyorsun. Yazık artık adama. Bu küstürdükleri kaçıncı iyi oyuncu.