4 Ocak 2010 Pazartesi

güzel güzel de..


kadıköyde sarı lacivert renkler dışında formalarla gezilmesine karşıyım. beşiktaş çarşısında aynı şekilde saygı gösteririm. 2011de seyrantepede de dikkatli olur, saygıda kusur etmeyiz. ancak anlamadığım nokta şu, fb melodisi ile çalan telefonun kapatılmasını emreden ardaya sorarım:

- arayan cevap verilmesine rağmen melodi devam mı ediyordu? arayan kişi gslı olabilirmiydi?

gslı olduğunu ispatlayacan diye - ne bakıyosun lan? - bakarım lan kavgalarına gerek yok be çocuk! sahada kavga edecegine, fb melodilerini susturmaya çalışacagına, kendini geliştirmeye çalış yetiyorsa... son 2yılda bir tek özgüven gelişti, ne şut, ne hız ne vücut... konusturtma beni, blog karışacak...

23 yorum:

Adsız dedi ki...

yanlış yerden yakalamışsın sen olayı. tabi ki susturacak fenerli adamın antremanda işi ne?

ayrıca son iki yılda değişen şeyleri görmemek için kör olmak gerek sanırım.

Glsh10 dedi ki...

Sezonun ilk devresini 22 Asist 7 Gol ile kapamış bir adama 2 senedir özgüven dışında birley geliştiremedin demen pek gülünesi bir durum doğrusu. =D

Schumy dedi ki...

Olmaz dostum herşeyin yeri var. Bu öyle Arda'nın kendini geliştirmesiyle alakalı birşey değil. Bu tepkiyi Ayhan veya Servet verseydi o zaman da siz önce adam gibi performans gösterin yazardın herhalde.

Ön yargılardan arınıp baktığında orada bulunan taraftarların bile bu şahsı dövme ihtimali var.

Adsız dedi ki...

Bir de 2 sene önce 60 dakika sahada kalabiliyordu, şimdi 90 dakikayı çıkarabiliyor...
Ama bu bir galişme mi? Bence değil... 19 yaşındaki çocuk ve de futbolcu bir çocuk 60. dakikada kesiliyordu... Olacak iş değil!

Sergan Arda'nın yaşındayken çok daha iyiydi.. Ama sonunu gördük! Arda'yı çok sevmeme rağmen evet hak veriyorum sana, kendini geliştiremiyor.


Ama bunu ona anlatacak, onun gelişmesine ön ayak olacak bir çevre de yok be Trapano... Çocuk genç henüz.. Adamı ya çok öven var, ya da bel altından vurup gece hayatından Sinem Kobal'dan dem vuruyorlar...

Bu yazı o yüzden önemli... Asıl parmak basılması gereken kendini geliştirmesi.. Arda çok ortada dolaşmadan, biraz daha kenara çekilerek yapmalı bunu... Sabri'yi örnek almalı...

Adsız dedi ki...

Sana şu an giren çıkan ne anlamadım..Sonra kötü biz oluyoruz, her türlü tahriki yapan sen iken..Ben sahada olsam, antremanda olsam, FB melodisi çalsa bunu direk bana uyuzluk olsun diye yapıldığını düşünürüm. Çünkü destur diceksin, dikkatli olacaksın oraya geliosan..Yoksa sana orada gerek yok..Ha ben tepki vermem o an, şunu şurdan çıkarın emri veririm usulca, kaptan tepkisini hep sert sesli veriyor. Unutma yeğen, kalabalıkta efelik yapanın, tenhada özrü kabul edilmez..O yüzden kaptan hep sesli takılıyor...:)))

KinG

ramram dedi ki...

gaza gelmemek lazım tabi

trapano dedi ki...

@adsız
artık takımların içinde başka kulubun taraftarı olan oyuncular varken, floryada illa gslı muhabirlermi olmalı?

@güllüşah
şu gollerin ve asistlerin dağılımını rica edeyim senden. futbolda 4.dünya ülkesi olan takımlara ön elemelerinde olan ayır bir zahmet... sonra hep beraber güleriz.

@schumy
yazının başını okusan daha dikkatli...

@king
ahahahah

Adsız dedi ki...

gs'lı olduğunu ispatlamak diye bi şey yok, arda galatasarayın kaptanı ve antremanında fenerbahçe melodisi çalınması O'nun kızması gereken en doğal şey..ben de kızarım..fenerbahçe idmanında gs marşını duyan fb'li futbolcu varsa o da kızmalı..kızabilmeli..

bence fenerbahçelilerin ciddi anlamda bir arda saplantısı var ve arda ile ilgili oluşan her mevzuda kılıçlarını çekip saldırıyorlar..anlamsızca..ezikçe de diyebiliriz..altyapıdan çıkıp kendilerine "bayrak adam" olabilecek, renklere trübündeki taraftar kadar bağlı, takım için ağlayan, savaşan, "tribündeki sen" olabilen bir adamın eksikliğidir bu eziklik ve bu bitmeyen arda nefreti..hem de sadece 1-2 yıl değil, çok çok uzun süredir böyle bir adama sahip değiller..altyapıdan yetişen, gözünü külüpte açıp a takıma çıkan kaç adamları var ki..olan da kulubunu mahkemeye veriyor işte.. hal böyleyken fener taraftarındaki arda nefreti ne kadar anlaşılabilir, değil mi? normal yani trap'ın bu tepkisi.. nedir yani arda o melodi çalmasın demişse..sen evinde galatasaray marşı duyunca rahatsız olmuyor musun? biz sana çıkıp "sen gs marşından rahatsız olacağına kendini geliştir" diyor muyuz? buna gerek var mı? yok elbette..

arda'nın kendini geliştirme olayı da başlıbaşına bir konudur..şut, hız vs deyip geçilemeyecek kadar derin..basit geliyor bunlar..ne bekliyoruz ki..messi mi olmasını bekliyoruz arda'dan. messi olunmuyor işte, bir tane messi var..ne o zaman..arda "BAZEN ÇOK ÇOK ÖNEMLİ YANLIŞLAR YAPIYOR OLSA BİLE" potansiyeliyle orantılı olarak 3 yıldır takımına azami katkıyı sağlıyor..ve kesinlikle sporcu olarak kendisine iyi bakıyor..ne zaman sakatlandı arda hatırlayan var mı? ya da sakatlıktan ötürü kaç maç kaçırdı 3 yıldır? kimsenin aklına doğru dürüst bi şey gelmez..hem de futbol karakteri itibariyle sürekli topla oynayan, çalıma yatkın dolayısıyla tekmeye, sakatlığa uygun bir pozisyondayken..neyse çok uzattım..detayları gençlerle ali sami yen'de ya da trapın olduğu bir şen büfe toplantısında konuşuruz..

yorumun sonunda belirtmek lazım ki; bu ülkeden bir kral geldi geçti..o attıkça bazılarının kanamaları artarak devam etti yıllarca..şimdi kral'in yerinde arda var..şunu bilin ki; kanamanız hiç bir zaman durmayacak...

w.t

Adsız dedi ki...

10 yıl önce olsa emre de aynısını yapardı.arda da 10 sene sonra fenere gidebilir.

zinho

Adsız dedi ki...

trapano kötü bir şey söylememişki? adam ol dememiş, efendi ol dememiş, kendini geliştir demiş. baktığında 20li milyon euroların değer biçilen ardanın kendini geliştirmek zorunda değilmidir?

koala dedi ki...

Benzer bir tepkiyi sarı-lacivert formaya kırmızı kalemle imza atmaktan imtina eden Fenerbahçe Başkanı'na söyleyebiliyorsan sorun yok

nameless dedi ki...

tam da w.t. messi'den bahsetmişken paylaşayım dedim..

dün gece hıncal uluç'un arda ile messi'yi karşılaştırdığı bir konuşmayı dinledim. "messi'yle arda'yı değişmek isteseler ben -üstüne ne vereceksiniz- diye sorardım" dedi. ve "messi yapacağını yaptı. zirveye ulaştı. artık yapacağı bir şey yok. ama arda'nın önünde uzun bir yol var." diye de ekledi. ha bu konu tartışılabilir orası ayrı..

trapano'nun yazısına gelince.. sen bırak antrenmanı tüm kadıköyde farklı renklerle dolaşmaya bile karşıyken, adamın evine fb melodisiyle girmeyi normal karşılamak biraz garip değil mi hakikaten?.. arda kendini geliştirmelidir evet.. geliştirecektir de.. ama bu mesajı bu olaydan çıkarak değil de önceki ardayla bugünkü ardayı karşılaştırma yaparak vermek gerekir diye düşünüyorum..

saygılar..

trapano dedi ki...

ardanın işinin bu olmadığını söylüyorum gençler. çıldırtmayın beni. futbolcunun işimi bu! ozaman stadta küfredenlere de cevap versin! ben diyorumki o taraftarın işi... adam taraftarlık yapacagına kendini geliştirsin dedik. kötümü dedik.

Adsız dedi ki...

"ardanın işinin bu olmadığını söylüyorum gençler.", "futbolcunun işimi bu! ozaman stadta küfredenlere de cevap versin!", "adam taraftarlık yapacagına kendini geliştirsin dedik."

başka da birşey den(e)mez, budur.

jorge campos

Adsız dedi ki...

Yaptığı saçmalıksa bunu konuşmak daha büyük bir saçmalıktır.
En son geldiğimiz nokta melodi, bir sonraki nokta es kaza sarı tişört lacivert pantolon giyenin sorguya çekilmesidir.
Diyorsun ya bunu taraftar yapmalı o değil diye, bence tam tersi o ne yapıyorsa kendini ilgilendirir asıl taraftar yapmamalı, üzerinde konuşmamalı ve en önemlisi desteklememelidir.

ahmetokur dedi ki...

fenerli birindende ancak bu yazı beklenir zaten.
çok saçma olmuş , tebrikler trap.

trapano dedi ki...

cocuk haddini bil artik susuyorum sana kac zamandir, biz senin alleeye attigin sacma maile yorum yapiyormuyuz... su aptal yorumu yayinlanmasina izin veren moderatore sitemliyim ayrica.

Adsız dedi ki...

eric cartman mode: on

-fight, fight, fight, fight!

jorge campos

Barizzio dedi ki...

Trapanom kardesim,
kufur falan icermedikce, yazarin sahsina degil yaziya sacma diyen yorumlari kendim icin de hep yayinladim. Ha, yorumu ben de sevmedim o ayri. Yine de blogun kankamiz olmayan bi takipcisi var diye pozitif bak olaya bence:)
arti, bi bulusamadik yine cok zamandir, boynumuzun borcudur gencler..

ahmetokur dedi ki...

tamam da sen gidip kazımın taraftarlara yaptığı hareketleri konu almıyorsun, gelip te ardanın sölediği söz konu oluyo.
Dinime küfreden müslüman olsa.

ahmetokur dedi ki...

Eyvallah.
Bi de senin postlarına yorum atmam.

trapano dedi ki...

@AHMET
http://cezayayi.blogspot.com/2009/12/birikmis-fenerbahce-postu.html

once oku sonra bisey demene gerek yok. ayni fikirde olmana gerek yok yazdiklarima zaten yorumlara bakarsan bi tek player benle ayni fikirde...

Adsız dedi ki...

http://skorer.milliyet.com.tr/arda-ve-emre-f-bahce-kampini-ziyaret-etti-/-/detay/1635234/default.htm