22 Ekim 2009 Perşembe

lugano'nun bilinmeyen yönü




biz fenerbahçelilere göre savaşçı, mücadeleci, hırslı, kaybetmeye tahammülü olmayan totamız luganomuz sahadaki sert futbolu ve sinirli hareketleriyle rakiplerimize hiç sempatik gelmiyor, doğrudur ben de olsam sevmezdim... uruguay forumlarında takılırken lugano'nun sahada hiç göstermediği vicdanına rastladım. fotoğraflar bir transfer görüşmesinde değil, diego'nun doğup büyüdüğü kente çocuk bakım merkezi kurulması için belediye başkanıyla görüşmelerinde çekilmiş. çocukların bakımlarını ve eğitimlerini sağlayacak tesisin kurulması için fikir de maddi destek de lugano'dan gelmiş... nerede bir hasta olsa kulupten aldığı formayla soluğu orada alan, gazetecilere pozlar veren milli oyuncularımız da lugano'yu örnek alıp böyle işlere imza atsalar...

7 yorum:

Adsız dedi ki...

Lugano gördüğüm en pislik futbolculardan biri.. Bir iyi hareket yaptı diye sahada yaptıklarını unutturacak değil bu..
Milli futbolculara model olsun diye Lugano'yu mu bulabildik anca:))

köşeli dedi ki...

gülmekten yazamıyorum gülmem geçsin yazacam..

trapano dedi ki...

@player
lugano'yu insanlık yönünden model gösterdim, profesyonellik olarak da gösteririm. sahada yaptıklarının benzerlerini yapan futbolcular her takımda var.

ahmetokur dedi ki...

Lugano Çirkefin teki. Yılların çirkefini bizim gözümüzü boyayarak iyi gibi göstermeyin ? Emre Aşık'a yaptığınıda insanlık yönünden, pozitif olarak açıklar mısın bay trapano ?

nameless dedi ki...

hacı o bu değil de, bugün şeytanın bacağını kırdığımız gün olur mu acaba? ne dersiniz? içimde tuhaf bir his var..
sevgili trap, evsahibi olarak sorum sana değil tahmin edersin ki :)
saygılar..

Rosso Relativo dedi ki...

lugano 4 4lük delikanlı adam... çağımızda endüstriyel futbol ve ruhsuzluktan bahsederken ona çirkef demenin haksızlık olduğunu düşünüyorum...

genncer dedi ki...

materazzi ye totti ye camoranesi ye gattuso ya bayılanlar kendilerine karşı oynayan bir futbolcuyu ancak bu kadar kötüleyebilirler..Helal Sana LUGANO aynen devam koçum.