29 Eylül 2009 Salı

los lunes al sol



sanıyorum bu fotografı daha önce barizzio kullanmıştı bir postunda ama o bu adamlara özeniyordu. hiç özenmesin bence. resmi olarak 45, resmi olmayan sonuçlara göre 100küsür gündür işsizim. bu filmi öğrenciyken izlediğimde komedi gibi gelmişti, geçenlerde tekrar izledim meğer dramoğlu drammış... kardeşimin güldüğü diyaloglarda filmi durdurup "gül sen gül, adam orda herkese, sisteme laf soktu" diye sitem ettim. ilk başta tatil gibi gelen hayatınız garipleşiyor, hiç olmadığı kadar fanatik oluyorsunuz, eskiden "ha evet bir blogumuz var, arada bişeyler yazıyoruz" olan düşünceniz CVnizde futbol,basketbol, kitap okuma, sinema, tiyatronun yanında prestijli bir blogta yazarlık olarak değişince "noluyor lan bana" diyorsunuz...alınganlığı hiç söylemiyorum zaten. hiç mi iyi yanı yok lan diye sorarsanız, var evet belirli bir alkol saatiniz olmuyor, dinlediğiniz her şarkıyı tezahurat halinde söyleyince güzel şeyler çıkıyor ortaya:
( gfb ve unifeb karşılıklı olarak hayal ediniz)

uzaklarda aramam----------çünkü sen içimdesin

taht kurmuşsun kalbime--------en güzel yerindesin


bu daha önce yapılmıştı, batırdın derseniz itiraz etmem, ama ilkse takdir beklerim

8 yorum:

ahmetokur dedi ki...

Konuyla alakasız kaçacak ama söyleyecek yer bulamadıgım icin buraya yazıyorum. Sitenin yetkililerine nasıl ulaşabilirim ? Mümkünse msn aracılığıyla ulaşayım, buraya cvp olarak yazarsanız iyi olur. Bazı söyleyeceğim şeyler var da.

Al lee dedi ki...

sana mail attım şimdi, oraya reply edebilirsin

ramram dedi ki...

Merak ettim şimdi :) Al lee bize de söyle bila.

ahmetokur dedi ki...

Özel birşey değil kardeş. Tanışmak amaçlı.

Adsız dedi ki...

sevgili trap lam-ı cimi yok çok haklısın..iş de bulursun zaten, ama sonrası daha berbat..hiç bi şey öğrenci olup boş boş sabahlamanın, çalar saati öğleden sonra 4'e kurmanın yerini tutamaz dünya üzerinde..bu postun devamını ben getirecem, söz..

w.t

Barizzio dedi ki...

@trap
sana ödev, yusuf atılgan'ın "aylak adam"ını ve "tüm öyküler"ini oku, takribi 1 gün içinde biter, derhal de burada paylaş fikirlerini..

trapano dedi ki...

@barizzio
tamamdır

@wasted times
bekliyorum :)

Adsız dedi ki...

bir de georges perec'in "uyuyan adam"ı vardır. o da tavsiye edilir.

jorge campos