26 Eylül 2008 Cuma

Nereye Roni? Daha oynayacaktık..


Milan ilk 2 maçını kazanamayınca faturanın bir kısmı Ronaldinho'ya çıkmış, Lazio maçını yedek kulübesinden izlemeye başlamıştı. Hatta Türkiye'de pek sevdiğimiz Roni Paşa-Kaka beraber oynar oynamazlara kadar uzamıştı tartışma.
2 sene içerisinde dünyanın tartışmasız en iyi oyuncusuyken, önce takımından zorla gönderilen, ardından yeni takımında yedek kalan ve nihayetinde Brezilya Milli Takımı'na çağrılmayan Roni, bir geri dönüş efsanesine yol açacak da, Nikey Roni, Adidas'ın "Impossible is nothing" reklamlarında Beckham gibi ağlak resimler çizecek mi yoksa hızlı düşüş listesinde ismini Ronaldo'nun altına Adriano'nun üstüne mi yazacağız göreceğiz.
Bu arada geçen seneki performansıyla Manchester City taraftarlarını keyfe boğan, Eriksson'un dünyanın en iyi oyuncuları arasında gösterdiği Elano'ya diyecek birşey yok ama müzmin yedek Anderson ve mağlup Romalı Baptista'nın girdiği kadroya Ronaldinho giremez miydi, işte o noktada hemfikir değilim.

Meraklılarına Brezilya'nın kadrosu:

Kaleci: Julio Cesar (Inter Milan), Doni (AS Roma).

Defans: Maicon (Inter Milan), Daniel Alves (FC Barcelona), Kleber (Santos), Lucio (Bayern Munich), Alex (Chelsea), Juan (AS Roma), Thiago Silva (Fluminense), Juan Maldonado (Flamengo).

Orta saha: Elano (Manchester City), Gilberto Silva (Panathinaikos), Josue (Wolfsburg), Anderson (Manchester United), Lucas (Liverpool), Julio Baptista (AS Roma), Mancini (Inter Milan), Kaka (AC Milan).

Forvet: Luis Fabiano (Sevilla), Alexandre Pato (AC Milan), Robinho (Manchester City), Jo (Manchester City).


Ronaldito

5 yorum:

aşkın dedi ki...

Barcelonanın kıymetini bilmeyenin hali budur

Adsız dedi ki...

2 sene sonra yunanistan'a gider diyordum,özbekistan'a düşürüyorum.

Adsız dedi ki...

milan ın kadro yapısını da geçtim futbolunda yeri yok bence. brezilya kısmına karışmam. adam da kimi seçeceğine nasıl karar versin arkadaş dünya kadar seçeneği var (ertuğruh sağlam) :)
italya futbolunda gömülü defans ve ona yapışık orta sağa blogları kendisine oyununu sergileyecek alan bırakmıyor. serbest vuruşları da pirlo bırakmıyor. geriye kulübede oturup reklam filmlerinde oynamak kalıyor.
bence yakında pepsi yeni bir reklamda oynatır (barizzio) :)

Barizzio dedi ki...

Noted for year end..

Adsız dedi ki...

Ne kadar büyük futbolcu olduğunu yakında göreceğiz demektir. İtalyaya transfer olan Tsubasa bile başta bocalamıştı. Bakalım Tsubasa kadar var mı Ronakdinho?